[杜三閪波] 車路士球迷集氣杜狗中風討論區

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
仲提干地
當年未又係呢到成班支持班仔攪走佢
然後又話人哋而家快狠準
車班仔肯學兒子咁乖俾干地响暑假操到嘔
啲體能頂到90分鐘先算啦
我都文化係暑假放唔足立即反鳩你
有冇睇內文
個重點都唔係中場
kepa琴晚算係咁。應該要俾佢出下
上季一開季其實都好順 係捷同占開始傷就崩盤 再加上盧渣古問題 下半季都係靠一開始帶甩d分先捱到前4

今季走兩件中堅 入番兩件未必彌補番個級數 個後防自然無咁穩陣
但進攻都無改善過 已經棄雲盧
屎達寧同美羊幫到幾多
攻不銳守不穩

比多個半月時間杜
世界盃前都係執唔掂
炒佢都唔過份 已經比哂錢買佢既球員
唔通比佢玩爛成季

扔得個兩億幾比杜sir 好明顯車路士係對佢唔著
得d垃圾球員發揮唔到佢套完美戰術
最正路要留力果個施華反而最出力踢
佢係世界盃有態都起碼水到水魚要左佢
有睇尋晚就知ziyech唔可以再用
罰球口人牆無問題
但補射嗰下睇得出條友有幾無心踢
Kai我認為生番唔少
有睇尋晚就知ziyech唔可以再用
罰球中人牆無問題
但補射嗰下睇得出條友有幾無心踢
Kai我認為生番唔少
雲狗專業態度,體能同勤力 + 盧狗硬件同能力 = 夏撚7成
支持james更衣室鐵通毒打ziyech
托狗唔同油王

尋晚咁嘅表現,油王絕對有機會今朝就炒咗杜狗

但依家杜狗個帥位仲係好穩,唔受重用嘅球員自然想走

就會睇到尋晚班球員嘅表現

托狗耐性越好,我地就會suffer越耐
你哋而家似足幾年前啲獌狗鬧摩佬
駛咗錢三個月唔見效就躝啦
但平日笑獌狗時又識話高普哥帥整返個體系都要至少兩三年
其實會唔會係杜曹掛住搞轉會 冇時間教波?
佢訪問好似講過冇時間教

我就唔信會同之前差咁遠 班友下下拎住個波諗34秒回傳 完全未瞓醒咁
其實同之前無乜分別 唔係衰左 係無變過
我覺得衰咗
至少上年對祖記對皇馬都唔係咁樣
上季捷傷前隊波都唔係咁
唔知發生左咩事
你睇下d入波方式 其實你唔會up得出係點配合入波 總之就粒波去到個個位 你自己搞掂佢咁
杜狗躝
Sanction啱啱開始嗰陣仲連勝𠻹
戰術體系同方向都唔多見到有build up同有進展
唯有寄望某日突然間所有野變好晒
望就咁望
琴日場波比著油狗年代杜sir應該巴士都唔洗上即炒
杜蛇cut咗dayoff班大帝會唔會星期六鳩踢
椰真係鳩到出晒面,鳩射連龍都無望,仲比佢落場杜狗都係 lan 喇。
美狗椰狗一齊死
唔信佢地有落力踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞