[杜三閪波] 車路士球迷集氣杜狗中風討論區

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
繼續撐杜蛇 降班都撐
正路都睇得出呢d位係教練問題
你當todd係油王?
俾包皮你都輸啦
琴晚場波頭10分鐘幾有睇頭 跟住就無撚哂FORM
一開始幾個射門機會 但個個不射男
跟住比人偷左一粒 就立即崩盤咁
上季錯失原地解散既好時機
唔好將個重點擺喺用咗好多錢到 咁樣係好撚戇鳩 我哋事實上係要用咁多錢 走咗咁多個你話唔洗用一大筆錢去買人無可能啦
正路都係ziyech右路+RJ overlap
係唔明點解ziyech每次攞波都要hold波插花,傳波時機完全錯哂
因為全世界都知佢一隻腳 輕度都識守
係 但球員都有問題 屌佢班友 明知自己冇料 應該傳既就傳啦 死去爛去又比人截
上半場一開始我覺得係打得好左 起碼會放波入禁區 當然對手其實真係唔勁 有睇既都知琴日搶斷咗幾多次對方d波 好多下反擊嘅其實真係要入波 但係就唔知夾咗啲乜鳩出嚟
RJ: Really nigga?
撐啦我覺得今季點都唔會炒
兩個後衛 一個左閘 一隻top既翼 一個前鋒 借左一個中場 講真已經算針對 我諗撩牙同杜都知道隊波差d咩人要買 但係套form柒係杜既責任 佢自己要死掂佢
就算係丁力果下傳咗 但都係交左d身後波 你就知道平時根本冇乜點練過咁
個位真係咁籠穩咩?
洗咗咁多無前四真係好危險喎
唔信Todd狗真係咁有耐性真係好似阿記咁幾年無前四都trust the process
文狗封單刀好過雞巴狗
如果係文狗 尋日對面遠射撲到中楣個球應該是入左
邊個傳依啲西波? mm?
其實果球Kepa又犯老毛病,撲波手法好怪
射左邊,正常龍係用左手擋,佢拗返右手擋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞