[杜三閪波] 車路士球迷集氣杜狗中風討論區

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
季中唔會走啦
上年屌嘅嘢今季終於變曬主流
果然time will tell
琴晚即討有人po
開季到宜家,一場清脆利落嘅贏波都冇

仲要完全睇唔到個form
Unpopular option
Emma Hayes
其實屌Sterling好正常. 今場無次成功過到人 又傳失波搞到俾人打反擊, 球球都要帶1,2腳先傳波. D攻勢慢晒. 無one two. 無組織.
因為得佢一個中場
史高斯:車路士防守係英超前四之中最弱

果然time will tell
有冇人可以認真討論下炒杜有冇用我相信起碼今季都唔會炒佢 亦都唔知換咗教練係咪一定好過佢

好少聽到啲旁述講 嘩 真係唔知佢哋踢緊啲乜

我依然堅持我嘅睇法 其實除咗中場外 真係已經成手好牌 琴日好多球反擊基本上冇得賴中場質素唔夠 係擺明睇得出冇教過進攻咁濟 仲有更衣室氣氛應該差到一個點
有冇人可以認真討論下炒杜有冇用我相信起碼今季都唔會炒佢 亦都唔知換咗教練係咪一定好過佢

好少聽到啲旁述講 嘩 真係唔知佢哋踢緊啲乜

我依然堅持我嘅睇法 其實除咗中場外 真係已經成手好牌 琴日好多球反擊基本上冇得賴中場質素唔夠 係擺明睇得出冇教過進攻咁濟 仲有更衣室氣氛應該差到一個點

Here is the answer.
Take risk=交直線 比kiler pass=失控球權比人地打反擊
杜狗一定話不了
Free will football
呢個我梗係知啦 由拎歐聯冠軍嗰陣講到而家但暫時我唔覺得撩牙會炒人 我諗佢搵個助教返黎幫拖算撚數啦
唔知你點樣得出呢個見解
上場先屌人唔Take risk屌到成個人彈起
我覺得諗泰利做看守領隊
舒緩下更衣室氣氛,比班好牌自動波,又控制到更衣室(順便比佢NFT)比托蛇時間搵下個主教,或者等其他球會放人,例如高普咁應該會有改善
文狗out
反杜,迷波特蛇
上年車狗一開季榜首帶開5分果陣,史高斯講過話今季都係鏝利之爭,好多人笑鳩佢
佢輸左更衣室 一係就轉陣安撫下班大帝
一係就雪鳩玩野班人
可以正式叫杜狗未?
教psg都係比包皮玩 教英超成績係ok
美隊同椰仲有得踢咁多,比我係邊後備都唔妥,一個廢到波都控唔到,一個hea 到隊友都黑面
咩冇form, 個form好明顯就係鳩猜左轉右右轉左,傳中32次零入球,打法清晰
希望大家俾啲時間稻草 依家先係真杜一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞