[杜三閪波] 車路士球迷集氣杜狗中風討論區

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
我已經諗定下一任領隊係邊個好

首選 施丹
次選 文仙尼

講真,咪撚再玩個啲體系教練
Potter呢啲懶係有理念嘅撚屌教練,我哋無時間比佢慢慢執
可能你會話,Potter係白狗睇餸食飯好勁喎!
屌,杜狗教中下遊Mainez,之後教多狗咪又係睇餸食飯好勁
呢啲懶係有理念嘅撚屌教練上到有錢球隊,心頭就高,就唔撚睇餸食飯架啦

施丹吸星能力高,根本就係首選
到時吸引到球星過嚟含撚,洗撚戰術理念咩

文仙尼都唔係個種懶係有理念嘅撚屌教練
其實都係一個唔錯選擇

總之就認清個啲tactical coach就一定唔適合我地架啦
搵啲紅褲子出身嘅穩陣
Unpopular opinion

其實普捷天奴都幾適合教依家隊車狗
食撚屎啦
比你唔放假教波咪又係一柒樣
快撚啲躝啦失婚中佬
很想要吧? 仲陸續有黎啊
施丹會唔會睇得上我地先
屌你老味
好撚彩無睇又閪波
隊閪幾時肯比返啲heart嚟?
普捷天奴真心啱教
唔放假返cobham練乒乓波同NBA
踢呢d閪波拎到分 有咩天理
上場-6救3分 唔通場場都-6咩
Kepa Sir
好撚彩半場果斷訓 半場都知班閪波唔會追和 踢到英冠都不如
依家咁樣對邊隊都會輸
認同想要拖舟,佢求其講兩句班啲星就會話細細個睇佢踢波話因為拖舟打動所以黎踢

Todd哥話參照猁既管理模式,但分分鐘佢會學阿狗管理,佢如果行阿狗管理個套信杜蛇既話炒唔炒又係一個問題
成隊似足上季獌 場場波變左例行公事
獌對阿個場真係可以話屌打車既閪波
踢條毛咩,次次人地回曬防先去慢慢組織攻
明明上季班友都冇咁錫身踢,今季搞到仲衰過搵班阿伯踢防又冇攻又冇
Google隊都輸好彩又無睇
贏一場和一場輸一場
無限loop
係鬼咩
上季季尾已經係咁
輸唔緊要
班友無火
最叻咪輸左not our day扮有心
係季尾已經係咁
但一到啲咩決賽班友又識踢翻波
Ig 打一堆suffer together, push together
Push撚咗成年
請左足球總監先啦屌
有冇邊個daddy 可以黎頂住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞