[Netflix / tvn] 小女子

888 回覆
33 Like 8 Dislike
垃圾劇
睇到R哂頭
花英無啦啦又出現返
呢圖劇究竟有咩係真
同埋柔美的細胞
【韓網評論】#小小姐們# 金高銀、魏河俊 大結局前夜,仁珠道日今晚登上韓推趨勢第一,如果這不是愛情我難以抗拒啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊🔥

1:為了曖昧的女人放棄700億的男人在這裡
2:這個男人是為了曖昧的女人放棄700億的等級
3:什麼熊吧 芭比啊我都忘了 今夜魏河俊最棒
4:拜託了 讓魏河俊在柔美細胞君3裡面飾演順鹿
5:只有你們不知道你們在相愛
6:這是我今晚唯一笑著看完的場面
7:秋瓷炫是韓劇世上最印象深刻的客串
8:不僅僅是年度電視劇 而是歷代級電視劇
呢套野不如叫大男子
女角蠢過豬 全部靠男角carry
得呀大係蠢

呀二呀三有智慧不過各有缺陷
連續煲幾套韓劇都爛尾點搞呀
對上一套睇, adamas
咪睇Adamas啦 垃圾劇嚟
巴你睇晒未?
我通常追劇無論爛唔爛都睇到尾好少棄劇
最後真係睇到嘔血
今晚都完
所以有無人認真解到情蘭會到底係做乜同大boss係乜水?
就係睇晒先叫你唔好睇 要不是池晟我一早放棄
照校長咁講情蘭會應該係由將軍搵咗一班低下階層去越南打仗成立嘅,本身嘅目的就係比佢哋一個機會可以證明自己係社會嘅作用,亦都可以比貧窮嘅下一代機會上流改善生活貢獻社會。

但係呀二話白卡老母同朱丹泰攞咗個會嚟亂咁用,即係佢兩個攞咗嚟擴大自身影響力+權力同埋擺更多自己人去控制社會
x2
呢套劇唔係爛尾,係成套都爛
今晚將軍會唔會起身親自解釋下
其實佢個故事大綱係冇問題,只係埋尾自己諗得太大
唔係呀
連花英都返生,乜嘢都可能發生啦

分分鐘朴載相同姑婆其實都係冇死到
咁仲癲能過Penthouse
之前睇白卡戰爭已經覺得佢好似以前tvb個茄呢啡 終於俾我搵到!

反而我覺得佢勁似陳志雲喎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞