22/23 Non-Jupas專區[6] 希望大家入到心儀嘅大學

711 回覆
9 Like 7 Dislike
22dser 依家讀緊sf degree year1,年頭apply左non jupas去bu想tran。到依家都冇offer係可以收皮先🥲
幫手輕輕一推
恒大?
是🥲
咩科呀
想問下bu幾時會叫比學費
想問吓bu acct仲會唔會派offer?
有冇人知Cityu Econ 派位情況
有冇人收到中大Bpharm interview ?
整咗個side project 俾大家評價學校同share offer 資料
Keep 住 revamp 緊

希望幫到大家
https://www.goodturtle.fyi
屌那聲
City year one 到底enroll 未呀
見啲senior entry 果啲學生證都攞埋
其他U o camp 都去緊
我學都未入
gpa幾多 利申同22dser已tran走
3.3😭 今年試多次水泡科
呢個gpa唔夠yr1走的
是,我知道了。希望yr2可以,日日拜offer god
收到polyu 大電offer, 應該要定搏埋下年入三大?
想問大家如果讀護士學校想non ju大唔大機會
嚟緊讀year1 Asso
同問有冇ching知道year2 入cu張佬gpa 幾高先有得interview
有冇人係想入Bu applied biology senior?
幾呢一兩年係咪冇再收non jupas?
我想問係咪有呢回事?
又係我 我最後year2 sem1用3.62CGPA 去報city bu 同cu嘅commu嘅senior entry
City好快就有offer bu就有interview
cu都係 不過嗰interviewer都好直接同我講我gpa係唔算高 所以我諗我有interview都好大程度上係關我有join一啲廣告嘅campaign事
最後收到cu嘅conditional offer3.5cgpa (fyi 我讀hkcc 所以最高係4.3唔係4)
不過今年cu算收得多non ju 至少有6個入咗
所以我諗你至少chur到3.7/8 如果差少少就join下啲相關嘅活動豐富下個cv加油!
ching想問下你幾分trans走 同埋year幾?
poly聽日有得報了
報24/25但係仲用梗22/23既post
其實係咪已經畀code狗搶走晒啲人
開咗成年都未爆po 完全冇人講嘢
唔知code狗又賺幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞