【I/A/Steam】Heaven Burns Red (13) - 第一張專輯10月26日發售

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
睇左 wiki 招技真係特別痛,好似仲痛過其他高sp
成功率應該有8成算係咁,最多打多幾次
this?
ost 個2條link死左
請問有無其他?
無課會建議你重刷 / 刷多個備用
會課的話拿拿聲課任何必得拎隻突AOE番黎先
否則推主線都有難度
無課
係差隻主力打手但其實補都算齊 挨前期等週年落一井咪夠
其實睇你幾有心洗首抽喇
我當時就洗到6ss先開,然後咁啱有星羅聖華,之後有課,打event咪輕鬆囉
但無理由我自己洗到6就求要你洗到6
我自己洗到連埋前期第一二章個D 抽到有隻突二先開波添
因為隻驚真係好難
不過依家突一其實都夠洗
得閒可以刷既,唔知開局有幾多抽,但應該好難刷到話好完整,睇你幾有耐性
不過諗返轉頭當初我都5SS開局,到而家仲用緊黎明月歌同星羅
同埋無留意聖誕10抽保SS送到幾時,最好唔好錯過,隻驚福利真係唔多,只能夠用時間慢慢儲
得3千石,1ss必中無啦
跟住就等登入聖誕10抽
後備既話即係我要開多個steam account?
引繼留住先, 淨係每日登入就夠
然後繼續刷
有無建議刷到點先開
我建議想前面舒服就星羅+突一聖誕螃蟹+任一輸出
你可以抽到星羅+突角+是但一兩隻SS 都拎上黎問既
突1即係重複1隻?聖誕螃蟹=豊後弥生?
yes
因為零突每回合 企前排只會回2SP
一突 會回3SP, 而且能力大幅上升

如果你抽到星羅搭4隻0突SS 都可以問問
我係半隊A無tama , 星羅聖華, 蟹鉗突1
不過其實會課, 依家就無需要逼咁緊
有咩問題就課到有
見巴哈第一次flathand通關人數
應該課到有既人真係唔多
就算依家有用心去打過異時層嘅flathand又有幾多人
https://youtu.be/uTyJOIM3i4U
特登換左另一隊黎打
但係暫時可以打得通既唔係歐抽人就係課長
邊有例外
望落去太麻煩, 唔搞了
幾時俾我抽得埋火field
冇出新野竟然都推咁快
想問可唔可以IOS同steam咁切換
出街用電話玩,屋企用電腦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞