【I/A/Steam】Heaven Burns Red (13) - 第一張專輯10月26日發售

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
b41 auto到b48攞23粒
除左b43同b45王要手動 其他都auto
求隊伍參考
新手想問隻GAME出左半年有冇出過新角色抽
黎明 S華村 聖華 月城 天音 蟹
如果有美也可以換走蟹
月城個位用馬尾惠都得
搓搓先,射射
不過我呢幾日都冇打呢個迷宮
等隊伍可以auto到50先再玩
打得完B50多15粒
要場場打50boss, 會死好多腦細胞
隻碟係咪今日出?有冇渠道可以買
google搵love song from the water
限定版應該俾人一早pre-order哂
見到AMAZON有
果度買有冇危險
玩左一日,有小笠原緋雨,桐生狐面女,石井彩葉、2階堂3鄉,原版國見,東城,盾葵,老虎,火斬朝倉,應該點組好? 抽邊個池? 休閒玩家
唔該哂
冇買過答你唔到
不過買碟可以有咩危險
同埋amazon應該唔送香港要搵集運
驚爛碟就係
集運唔怕呀係要時間等啫
不過已經心急地落左單了
我偏向1buffer+1blaster+1breaker+?attacker
有需要時先在attacker度轉其他
買左幾十隻碟
試過一次個盒裂左
希望唔會遇到呢個情況
第一次在AMAZON買咁細少又似易爛既野
總之組隊最好有個補師,有個會上 buff (睇打手可以配屬buff)既或者 debuff 既(桐生嗰招脆弱會將弱點變更弱都勁),其餘就睇弱點組 blaster 同 attacker/breaker
蒼井盾可能比較少用到,但越級打高難度幫全體擋傷係好勁

隻 game 太多角色我都無,記唔晒,印象流既話你嗰d buffer 好似都係屬 buff 要配啱屬打手,或者用 full enhance 但 buff 比較弱
利申上面有一半角我都無,唔肯定,buff 淨係識用泳裝東城、櫻庭、華村
唔該哂兩位師兄解答
限定生産盤

除CD外多個套?
鎖匙扣同poster?
24X24 CM LP套
CD 等仍出左先儲

等HI_RES DONELOAD
平均幾突幾LV? Auto掛邊招?
黎明聖華1突,冇月城有1突惠,0突美也,冇天然醬有冇得救

唔急,仲係好懶咁訓係第6層到
b41-45 推獎戰力15000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞