【I/A/Steam】Heaven Burns Red (13) - 第一張專輯10月26日發售

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
考晒頭完全唔知發發咩事
reset ip 都唔得要用vpn
首抽必中+1次3000石
再刷定開,見2個日文網評價完全唔同,唔知點
唔課就要星羅
差好多

殘體注意

我自己建議就https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=37697&sn=912
首抽SS星羅 然後抽兩隻聖誕螃蟹 最好卷抽搭多隻陣角
聖誕螃蟹,係活動送定要抽聖誕池?
同埋抽角有無得skip新角對話?
唔該上面幾位巴打

無得skip
送既券抽晒佢賭出星羅
然後3千石射落聖誕定係5step池?
5step係垃圾黎
你可以試既
宜家明咁我努力先
頭先有出星羅可惜無出其他好野
我之前仲打算等佢周年先抽,睇落好似唔work
聖誕禮物係泳裝東城
拿拿臨開局 抽佢份聖誕禮物仲好
我都想但未抽到星羅+ss
聖誕禮物要打活動定係點?
有個活動每日login送1張劵,蓄夠10張劵就可以抽SS
step1可以當半價10抽

開得?教下我點組隊謝
SS又中無印蟹鉗,好似連續2次SS都係中佢,聖誕不快樂
蟹鉗個命中公式係點,突3加爆幸運會唔會必中
你呢隊有新手最強輔助星羅,成隻game最強坦蒼井,同埋唯一復活補師國見
生存力好強,係差打手,其他位塞d blaster attacker 都差唔多,包括新手任送嗰個閃光月歌
隻game打手最多,有耐性慢慢再抽落去應該會抽到既
好似疊唔滿必中不過招技係痛嘅先11sp
好咁我開啦,打手我都覺得咩game都係好快過時同多
反而sup同坦最珍貴好難過時
佢設定係只有3個人係場上?然後就要你不段換人出技?
定後面可以直接上6隻人?
其實重點係打手好多都係t2 = 可以用其他打手代替
你可以靠閃光玩到ok遠
閃光要點先送?打完1章day3?
6人一隊3隻上場隨時換位置 S華村可以練埋性能唔錯可以加後排sp 打手用住送嘅閃光月歌先然後優先開泳裝活動拎技
有任務,你睇睇mission 右上角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞