【I/A/Steam】Heaven Burns Red (13) - 第一張專輯10月26日發售

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
咁快玩完
我都係無課 中間都斷左一段時間無玩
不過依家靠火隊屈到機 最近個免費SS 補埋一突聖華 火雷隊都夠玩18萬
keep住有抽佢D免費SS抽 同埋長期抽乾石應該都夠玩
只係免費單抽同卷抽未出過咁解
我就覺得惠一定會番黎
仲會成為救世主咁番黎
但係會變成唔係人型的救世主

始終4章前傳個超能力大佬就有講過惠會變成救世主
先唔講原型的惠冇成為救世主
只睇31A時期的惠
直到第四章前篇最多只可以稱之為優秀的隊員,未算得上係人類的救世主
而成為タマ的救世主一樣未算得上係人類的救世主
同時超能力大佬特登唔同惠講妳會成為點樣的救世主
係好鍾意派便當的key社加持下真係只唸到好負面

我覺得第四章下篇主角團會比幾隻flat hand等級怪包圍
係絕體絕命的時候
惠番左黎,但係以唔係人類而係怪物的姿態番黎
再好似蒼井小天使咁燃起生命之火,以單人之力清掃全場
訓低果陣比タマ抱住然後係咁比タマ鬧バカ
你死左仲有邊個可以成為我的救世主
就算你變成咩樣,你都會係我的救世主
大概會咁樣

希望我估錯啦
終於抽到時間睇完斷章

可憐醬講得好啱

免費抽中左
可憐醬講嘢先最正常
佢一向講既野都好中POINT
到底成為左NABI之後係咪就唔可以變番人型
我還一直期待緊蒼井可以回歸
大家開始唔加密,雖然都好難有新人加入
https://youtu.be/iud6thFE6wE
其實佢之前個廣告都同劇透差唔多
同埋新人應該都大概知個劇情
未打完第四章…
仲打緊第二章
Sor 唔記得要加密

終於過左第四章前篇

記得強化開埋啲S同R
因為啲數值都有共通
你呢個陣好穩啦,星羅國見,係豐後會打到發脾氣啫
同埋差個 blaster
有すもも就唔洗用ゲス開大技啦
佢開減防好過
https://game8.jp/heavenburnsred/487230
【ヘブバン】宝珠の迷宮のマップとアビリティまとめ【ヘブンバーンズレッド】
無extra turn 無傳送點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞