【I/A/Steam】Heaven Burns Red (13) - 第一張專輯10月26日發售

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
有位新聞報導員 幾有白河 feel

我覺得
我都唔想打擾伯母㗎,不孝仔
cctvb 㗎,驚喎,廖× 怡
週任: AOI 1/1

快到10t 殺到boss 都係死

錯覺定點, 兵仔又硬左
想問下如果係dungeon死左會點?
果轉冇討伐點獎勵, 撿既野應該都保留? 開左既地圖同記錄點都會保留?
玩左成個月
ss一隻手數得晒, 第2章都過唔到係唔係正常
撿既野同地圖嗰堆應該全部都保留,尤其強化道具可以d即刻用佢都收唔返
唔知你玩得密唔密,第2章應該無咁難,靠月歌都好打得下先係
你係卡最終 boss? 要等隻王開口先打到傷害,其餘時間破盾之後就用 blaster 疊破壞率
隻 boss 應該算係示範黎,成隻game 打王都係上滿一堆 buff 同 debuff 一次過爆出去
有OD就可以爆多幾輪咁
總之 buffer blaster 呢d 唔少得
首抽刷好少少都應該可以去到7-12隻既
變咗要開vpn 先玩到
個個星期都有人問
好想要聖華做雷field工具人
debuff 有冇咩s級神角
課左萬5 得5隻 2章過唔到
扣防既話李映夏幾熱門,貪佢突3放前排仲會幫後排回SP,所以好多時李映夏+華村兩個S角係平民救星
好彩都抽到呢2隻S
新手係唔係 有5星首飾就可以開洞
有冇咩平民打屬S角好用
卡關可以開住先既,新手都係生存為主,係咁加體力精神
至於打屬角我玩左半年都無打屬打手,唯一一個會打人既係無印逢川,但佢定位都係 debuffer 黎
無打屬角打 boss 絕對無問題,印象中應該無乜敵人係同時抗斬抗突但弱打
就算有,真正勁既打手逆屬都打得死王,我用黎明月歌打抗斬可能仲打得多過無印逢川
所以抽打屬不如抽個屬性 buff 或者 field 幫打手上 buff 仲實際
打記憶迷宮40F~ 會出2隻抗斬兵仔
打成5,6 turn先死
抽既斬屬已經企晒係到, 連ss和泉白虎都打唔入
係,打漏左最大問題只係行迷宮,所以我剩係話打 boss 無問題
迷宮就忍耐下,後面d迷宮越黎越硬,人手上晒 buff 都有排打
SS和泉如果係無印嗰招低SP真係R痕咁,白虎打全體好似都係6SP攻擊力偏低
除左無印逢川我有櫻庭幫手打既,單體8SP打人幾痛下
S角就用活動送嗰隻打網球唔記得叫乜名,有時打王存OD都有用,活動角最大優勢都係 lv 110
諗起以前主線卡道中車碌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞