one piece 海賊王 1058 話 高清中文版

476 回覆
29 Like 9 Dislike
請過其他人仲好啦,山長水遠救個時代嘅敗北者,仲可能比麥哲倫一鑊熟
當年都有人屌 山治張圖 估計又係有原因
眼高手低
佢根本就控唔到咁多人,但啲一場大戰角色多到數唔到,佢又唔會打到主角團退場係到死唔斷氣過十集又出返黎
收返先 頭先再重睇多次先留意到巴基成為到4皇既原因
真, 沙鱷賞金高唔係能力勁
係佢知太多野, 又有腦, 識密謀組織
四皇唔係海軍同政府定,係世界公認
巴基成為四皇係因為世界政府出咗30幾億賞金,導致啲人信巴基真係收服到兩個勁人

單單一張海報唔會令到全世界都信巴基有料,點知係咪巴基自己印啲流料出嚟捧自己。
以前彈弓狗打路飛嗰陣都質疑過路飛張懸賞令造假
你講緊的係莫利亞,女帝係冇可能幫男人的,黑鬍子已經係四皇,熊係革命軍,只有明哥
講起有冇人記得架船用咗幾多錢造?三億買呢部船太抵了吧
鷹眼劍技勁過紅髮同骨仔劍術勁過大媽個意義係唔同
我覺得當中所謂嘅「劍技」應該同黑刀或者武裝色有關
紅髮咁勁但都未練到黑刀
黑刀仲罕有過霸纏
係 佢其實係差啲偷咗成個國家
交架船出去賺9400萬
過咗兩年都仲要同軍艦上面嘅海軍打已經證明佢實力唔會勁得去邊
鷹眼一刀一艘船(契仔都得)使乜出手一個一個咁打咁冇效率
巴基團缺乏既係六子呢類中層幹部,呢啲直接變幾個角色出嚟都得,反正巴基速遞本身就係雇傭兵集團
明哥背景太特殊, 又有自己既立場
出到嚟好大機會唔埋十字堆, 自己走左去搞路飛
元巴基團,Mr. 3,亞爾麗塔已經填夠中層,Mr 3馬上歸隊
結局係咪變咗第二代大老母,Big breast
廢到笑,史上最弱四皇團

(btw 忽然覺得請羅都唔錯,不過應該冇可能)
明哥由始至終就係要推翻天龍人主導的世界,唔係革命軍的推翻天龍人唔推翻世界政府,係打破三大勢力,借四皇之力砸爛世界政府

克洛醬,巴基愈嚟愈抵死
咁巴基速遞好打的本身係推進城打工仔
咁山治都同佢家族有關
講危險性佢D屋企人仲危險過魚人島?
娜美發嬲啲霸氣越來越勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞