one piece 海賊王 1058 話 高清中文版

476 回覆
29 Like 9 Dislike
契仔囉,當初咪賞金獵人囉
回憶入面好似有成功捉到海賊換食物定酒
歌好聽,配音又好正
睇黎巴基最後會拎到one piece

佢直情叫自己烏索普船長
我覺得尾田條仆街除時寫巴基最後做海賊王
艾斯當年遇上凱多,估計早就是四王

凱多雖然是好老師但卻疏忽於自己學習
雷鳴八卦晨早畀佢個大孝子大和學咗
但係最估唔到咁多年之後,仲未練到雷鳴九掛,雷鳴十卦
搞到依家一事無成
四王level霸纏只係基本功

紅髮屌9綠牛果時回憶個黑影咪係佢
劇場版一向做過場,唔會入正式。
因為乎合依家劇場版條時間線,
只有係御田回憶後,九俠出海,見番甚平果一刻,然後唔去鬼島唔打凱多住先得......

基本上呢個劇情係正史就唔存在,人物聯繫最多只會搵兩句劇情當過場,俾人感覺存在過,但事實係正史航線,主角見唔到。
好似七武海級白胡仔斬斷大將Z隻手,金獅子逃獄等等
最近追完和之國,可能睇得唔係好仔細錯過咗啲嘢
想問下嗰時救咗9俠個神秘人最終係邊個?同埋Big mom帶黎嗰啲部下除咗大仔之外去晒邊
大家既結論應該係日和,雖然冇講佢呢個死人點混入去鬼島。

和之國逃走既CP0,最後匯報內容係見到大媽隻船就消失左。估計已經遇害。

呢D尾田冇畫清楚,有可能係伏筆,
但自己補腦都應該大約明白發生左咩事。
低個啲有 高個班黑鬍捉艾斯有冇提拎到懸賞金
遲早入團 我相信
明明係刀豪
快啲打赤狗報仇啦不過赤狗太廢可能比薩波用火打贏熔岩仲好睇
已經係向住呢個方向畫緊啦
劇本黎啦
入係入咗
暫時唔比上船者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞