one piece 海賊王 1058 話 高清中文版

476 回覆
29 Like 9 Dislike
中文有冇翻譯錯
寫到明超越紅髮嘅劍技
都合理呀
劍士就係比劍既 亦都係zoro目標 劍上最強
但唔等於總合實力 劍只係實力其中一樣
公開講刺殺事件嘅真相?
Big mom以皇團黎講好似特別低賞金
沙佬:之前救你一命,話反面就反面

(不過十字公會同革命軍好似利益一致,會唔會下一次頂上之戰係呢兩個組織圍赤犬,然後赤犬慘死係藤虎手上
你話副手媲美四皇
如無意外,都只係得契仔有呢個待遇
而家除左路飛,係得契仔有四皇級別嘅對手
之前除左路飛,係得契仔有份打凱多
山治再勁都好,無一個四皇級別嘅對手俾佢
終極一升都唔會升到上四皇級
始終佢冇四皇個名?
仲做咗七武海?
仲同政府有交易?
龍同寇布拉王有咩典故?
做咩咁嬲?
七武海唔會升
甚平都膠左
你有你吹奏 後話既野我都無得反駁你

我淨係知之前個個契仔fans吹到

一定會拋離山治億億聲

拋得個7千9百萬

仲特登畫陀手廚師同一格畫面代表同地位

激撚死啲契仔fans
好嬲好嬲
冇講錯呀,骨仔劍術勁過大媽,唔代表勁過大媽。

鷹眼一樣。

孤家寡人,冇霸王色

呢兩年冇教契子霸纏
嘩mr.3好耐冇見 巴基果然冇令人失望
btw我已經唔記得薩波之前去咗邊
初出就低
同埋娜美都有霸王色? 呢套野已經癲撚左
其實唔使咁嬲住先
三個特登畫同一格已經代表左佢地既定位
差個少少無傷大瓦 一向都有少少上落
而且都有人分析左
山治係同一個時間點上一向賞金唔係第三
一時第二。一時第四

反而契仔fans先嬲呀
FF左咁多年要拋離至少一億以上

依家.....
人地擺明搞笑你走黎認真
你就癲撚左
甚平假假地都係前七武海
高係正常
因為好耐之前就做左七武海 同埋做左之後唔會升
明哥係原懸金,唔係懸賞金,
招安前既賞金,招安後已經冇懸賞了

如果真係要計,明哥應該10億左右

按價錢平分黎計
羅,路飛合力贏明哥,一人分5億

仲未計明哥背後勢力/核心團隊,
絕對有皇級規模。
四花大幹步,
同六七個中幹步。應該件件都可以同凱多六子打得下
販賣人口 One Piece 都有KK園
睇個po又變咗笑柒山治
算啦 佢又唔係今集重點

重點係娜美霸王式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞