Affordable Watches 手錶討論區(19)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
一係買條lightning dac
不過啲電會去得快啲
都係true wireless?
應該係細細隻好似 usb 手指,直接吉落部機嗰種
i mean 咁係咪都係用true wireless 出聲
用得dac應該唔會用藍芽啦
ig 可能見過廣告,都 order 咗四個月喇
幾墜手,都幾閃

wus 有篇好詳細嘅開箱 https://www.watchuseek.com/threads/e-c-andersson-poseidon.5405037/post-55489300

買咗咩 earphone
呢個牌子成日喺 fb affordable gp 見到
Bill gates : Casio duro
咪毒人啦
果個坑都大
依隻我都貼過出黎
佢6點嗰個識唔識轉架呢
以前好迷,自從有日忽然之間覺得啲廠改下調音又加幾百好呃錢就賣晒啲嘢脫坑
都預左插有線iem
如果用true wireless我覺得source同解碼唔使理咁多
我依家半退燒
唔係有fd要我推嘅話
我成年幾冇入過dma/letsgo嗰啲
啲線先呃錢
我依家都得返一部平dap同幾條常用嘅iem
啦,我唔係玩家,不過就俾人毒咗入咗對 Campfire Ara…. 之前用Shure SE425 好多年,咁improvement 係好大嘅
諗起fifty fathoms no radiation
用慣左true wireless 真係返唔到轉頭
無條線左fing 右fing 真係方便好多
應該一千樓下都唔少for 手機嘅dac選擇
我有線>無線>有線

有線啲耳機係毒好多
以前人地話好話夾對iem就買條條平極都二三千起跳
我幾年前脫咗,而家又入返

dap 同耳機都進步好大
唔入了
讓我的tg334,k3003同dita the truth成為我心中的永恆
我以前有試過追音質,會買cd 自己rip
但而家寧願join apple music 同youtube premium 就算lu,反正係街都唔會真係聽到音質既分別
再者,入左apple ecosystem 之後,一對airpods pro 可以由iphone ipad macbook shift 黎shift 去真係好方便
同埋我返工著西裝,而家天氣熱件褸要拎住,有條線左fing 右fing 對於換手好唔方便
好似時針咁轉,所以分得到上下晝嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞