Affordable Watches 手錶討論區(19)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁預祝巴打開箱成功
Btw Ashford而家好似冇咗香港免運費
其實我俾你導左買左
不過好少戴
最大鑊係佢走時走得好緊要,夜晚放低,第二朝個時間已經爭幾分鐘
復古風
講得好
有無圖J下!
咪同佢果隻一樣
咁我嗰隻走時又冇咁癲,上足鏈都係日差幾秒
係受咗磁定點?保養期內拎去swatch service centre搞搞佢好
應該無呀
買左返黎頭幾日已經係咁
睇黎真係要service 下
Hublot 咁樣
而家$552.67 貴你果陣100美金
好多時呢啲特價錶都係啲鋪頭擺咗幾年買唔出,先低價放俾網店散貨

如果係 amazon 呢啲大網站買就可以叫佢換貨,細網站就要自己俾錢搵師傅洗油
Ashford買?我有張保卡,問過swatch佢話有問題可以拎上去搞
果陣都係貪得意買
而家daily watch 都係隻刁 / prx / 新果隻bulova gmt
感覺上易襯衫d
係呀
我都有保卡,只係懶未去service centre 姐
間中佢個網會有特價或者coupon比人用,可以捕下佢等一等
有卡有印就ok, A 網冇伏
唔計政見,除咗GS, seiko行保養得1年,冇人買行嘅,最少貴30-80%,seiko一般唔會1年內壞,5仔都用十幾廿年

而且除非係6/8L機芯,GS嗰啲,一般6R/4R/7S嘅中低價機芯,隨便鴨記/街巿嘅師傅都整到,4R成個機芯換都得,seiko有外銷版NH35/36

就算係大MM,GS嗰啲,行貨都係sent去日本,水貨舖都有咁嘅服務,唔怕麻煩自己寄日本都得
似咗喺邊
巴打邊度買水貨平 30-80%
Alpina啲錶徑多數太大
槍街,信和,佐敦注目計時搵吓,而且行貨冇JDM版,例如呢隻絕版,行當年都冇得賣的,只有黑同藍,當時行賣5000+,水貨3000唔使

41mm
佢都幾有腦,海葬個殼改少少腳仔就變身genta款
無晒啦
以前011嗰啲12k就有,依家12k分分鐘仲係6r35
呢三間我成日睇

而家行貨大mm 15xxx , 水貨邊標價仲過過行啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞