[Uaena] IU 討論區 (42) - The Golden Hour: 首位登上蠶室主競技場韓國女歌手

1001 回覆
20 Like 12 Dislike
講就咁講啫 好多時計劃趕不上變化
呢啲嘢又好難講定嘅
我覺得休息多d (尤其係隻耳), 留番d 體力做多d 好作品.
除非佢有拖拍 / 身體touchwood 要休養既遮....三十歲流流真係咩都唔做咩, 好鬼悶架
其實娘娘有啲黎生特質 最鍾意工作所以先作首coin唔好太沉迷一樣嘢 你叫佢退休真係冇乜可能
佢隻耳仔應該唔會100%好番
一忙就會復發
唔一定, 中島美嘉有同一個病十年, 最尾都好番晒
係要好長時間
所以如果娘娘想放慢養生大家都明白
最驚就係edam仲係成長期要靠娘娘chur行
lm

今晚尾場兼出首週年重要啲 其他嘢唔好理住 睇下靚相先啦
其實仲有一個理由睇得出佢唔會咁快封咪:佢對唱歌/音樂野心未減。無野心嘅唔會買地起自家studio,有晒地方練嘢錄歌,sorta張敬軒咁。
IU再戰十年
想問下演唱會啲周邊幾時先會放上edam賣?
多謝iu俾咗個咁難忘嘅演唱會fans睇 出盡晒力辛苦晒你做我哋嘅傳奇歌手 要好好休息真係真係好愛你 以後要一直幸福快樂 做自己想做嘅嘢明明冇份去都好似發咗場夢咁

IU係唔再唱good day定唔再唱三段高音
good day 主題唔符合宜家既年紀
marshmello之前都係咁講
淨係睇住個大螢幕感受氣氛都覺得好正
紅館山頂都望唔到樣 入到去聽到live已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞