[Uaena] IU 討論區 (42) - The Golden Hour: 首位登上蠶室主競技場韓國女歌手

1001 回覆
20 Like 12 Dislike
點解入坑?
其實之前一值有留意開, 但近排youtube 彈左佢golden hour 啲片出黎覺得好正, 之後就係咁搵佢啲野睇返
https://twitter.com/dlwldrma_iu/status/1641256971759415296?s=21&t=UoGpn9aZ8MJ9G-4z5qqtyA
今日電影press con蒲頭 剪短咗個頭應該係拍劇造型
短頭髮都好靚 👍
佢想剪好耐個個都叫佢唔好剪
230330 電影《Dream》發佈會
「《Dream》IU」 今後歌手與演員的活動名都統一為IU

cr.
中國首站

我女人塊面肥咗 肥肥白白短頭髮睇落後生咗 好靚 同埋隻手仔好細
結論真係好掛住iu啊

入正題宣傳電影po翻press con 同男女主角 互相吹奏大家 佢哋唔記得3年前啲拍攝回憶 發呆u

笑到矇晒眼 有啲搞笑同埋步姿冇變過 晒長腿今日咁多圖 我諗大家都收貨喇
期待Dream上映!
https://twitter.com/jjjeong918/status/1641282107749326848?s=21&t=6WeKpB5z6ApBmjkvcIdNUQ
佢勁活潑 擺pose王

唔知係咪太興奮激動 連鞋踭都甩真係搞唔掂
咁突然
IU:「歌手和演員活動同步進行的時候,可能就會出現四月李知恩,五月IU的情況,記者們可能也會混亂,所以說之後活動只用一個名字的話,都叫我IU吧!歌手名、演員名都是IU」

今次應該真 125分鐘
今次套嘢易入口大家可以捉埋朋友去睇
PD正到
好多娘娘

原來行咁大步係因為行錯咗前台樓梯側面樓梯行先啱
呢種算係中長?覺得palette 先係短頭髮

而家都幾靚 另一種清新感覺
今日收到broker套裝

我都訂咗不過未到。你呢隻係c-type?
係呀
👍👍👍
牙恩有好多應援車 真係拍緊劇喇

海報名全部改翻做IU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞