[Uaena] IU 討論區 (42) - The Golden Hour: 首位登上蠶室主競技場韓國女歌手

1001 回覆
20 Like 12 Dislike

https://twitter.com/4seasonswithIU/status/1620782456088694785
wrap up production 最快都要下年(2024-06),最壞情況會去到9月
230203 IU李知恩官咖更新
<Uaena>五期官咖會員活動時間結束通知

這裡是EDAM娛樂公司。

關於<Uaena>五期官咖會員活動時間結束的通知。

[五期官咖活動時間]
-五期官咖會員活動時間至2023年2月28日(星期二)。
-Uaena五期/Uaena五期優秀會員將於3月1日至2日期間全部改為正式會員。
*Uaena五期公告將於2023年3月1日(星期一)中午正式關閉。

有關<Uaena>第六期招募內容將於2023年2月中旬通過公告進行通知,敬請參考。
另外,由於<Uaena>六期招募及官咖內等級變更問題,3月第1~2週內不能進行正式會員註冊。
請成為正式會員的粉絲提前申請,希望粉絲們能夠多多諒解。
謝謝

cr.IU-恩騎EunKnight@Weibo
即係有一批人有心整死一個人/團體
對象係公認形象、人氣唔錯,成就又高嘅人
佢哋(黑粉)嘅心態本身唔正常
對人唔對事
為咗要摧毀對象,在所不惜
而家科技發達,用SEO去達成佢哋嘅目的
只要佢哋默默耕耘咁日日開post留言唱衰佢
用分身、bot甚至用AI嚟制造輿論壓力
令佢從此消失

呢啲事全世界都有,連登更甚
佢哋唔係要求對象解釋,佢係要製造所謂嘅真相,要外人相信佢哋嘅係真理
其實都唔洗咁擔心
見fb youtube啲comment都係一面倒幫iu
chat shire俾人告過一批
果川地產俾人拉左一批
E家韓國forum有幾多人敢帶頭造謠?
大把
佢哋想像力無限
乜嘢事都可以歸落陰謀論度
https://www.instagram.com/p/CoThm-hSgaX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
一句到尾我點都支持iu喇課金啦
四五期都冇用過又六期
四五期都冇用過又六期

續黎都係睇 con 用啫,都要續架啦
今年con 一定去架啦
搶到飛既話…
出會員係咪大多數果年都有con?
近年都係一年一con唔計疫情果兩年幾
https://youtu.be/4xkae_NwZD8
依條片宜家有得開字幕,解釋點解iu冇抄襲,通俗D講個比喻就係鋼筋混凝土係建築物常用嘅基本原料,好多建築物都會用,所以唔能夠無端端指住兩座建築物話都用咗鋼筋混凝土就係抄襲設計
第一次入坑,我見melon ticket要同fan cafe同名,所以係咪kakao 實名咗就得?
IU fan club好處
1. 買concert優先
2. 一盒會員禮 (+會員卡仔)
3. fancafe 特別num. 有小卡定唔知乜送 (會入cafe再計)
4. official shop優先買product
幾時有過4
IU fan club好處
1. 買concert優先
2. 一盒會員禮 (+會員卡仔)
3. fancafe 特別num. 有小卡定唔知乜送 (會入cafe再計)
4. official shop優先買product

記錯,official MD預售落order,唔需要優先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞