[樓下有人] 林峯討論區(3) 有新歌聽喇

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
見呢個facebook group裡面都唔少人屌陳小春就知好多人凳朋哥唔抵
呢個表演真係男團級數 始終林峯同潘帥演唱會有跳開舞都算半個唱跳歌手啦
大陸人係buy呢啲gimmick嘢
不過吳克群本身都係皇族黎
基本上佢個組冇點比人foul
本身節目組應該想捧到佢做王心凌咁
班友淨係識欣賞呢啲好浮誇嘅表演 朋哥嗰組識得收放自如先啱香港同台灣嘅口味
其實捧潘帥好似仲好 咁多年我覺得潘帥人氣好似都高過吳克群
我本身兩個都麻麻地
但睇完真心幾鍾意肥仔
台灣幫我本身都係睇好vannness 同朋哥
潘帥好似小豬嗰啲平時可以好好笑, 一上台就入狀態好有霸氣 Vaness一路都知佢跳舞勁以前又F4, 反而朋哥真係睇呢個show先發覺佢好有諗頭同領導能力
我識朋哥係因為細個睇情深深
同埋睇過吓佢做導演既電影
唔知朋哥黎緊會唔會搵啲隊友拍戲呢
阿峯之後有咩搞
不過睇個勢應該會留係内地一排 話哂今次多咗咁多人留意佢
佢同古巨基係咪情深深同還珠格格都合作過 不過我估朋哥拍戲係都搵咗鳩柏豪先
還珠格格冇啊 佢地都係做五阿哥
朋哥係拍1-2 基仔係拍3
柏豪邊有演技唔好啦
好事來的
都係個句 有實力去到都會有欣賞
原來係咁 我淨係睇過第三集 不過朋哥同鳩柏豪最frd搵佢拍戲先都正常嘅
峯迷真係絕對有資格講呢句 想當年等咗5,6年終於啲人幫林峯平反
Ron雖然最尾但有兩個節目係手 算唔算安慰獎?
我都就係睇過第三集
唔好啦 佢啲劇咁屎朋哥頂佢唔順架
其實成唔成團冇乜所謂嘅 反正佢有人氣又有節目做, 係包尾慘咗啲啫
佢同黃翠如兩個做情侶真係屎戲到仆街
睇完啲評論再一次唔明點解還在流浪排最尾
好在佢同男神好熟姐 唔係排名咁大差別真係
呢啲表演唔夠high同搶眼比賽係會輸蝕啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞