[樓下有人] 林峯討論區(3) 有新歌聽喇

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
睇佢同唱K去超市買嘢買親都係啲唔等洗嘅嘢笑到仆街
仁科膠到我以為佢真係係有問題
連唱K都頂佢唔順
連唱k都頂唔順嘅人應該真係好癲
睇左第一集成班大哥都頂佢唔順
特別係小齊哥
Ron都叫有歌又做演員呀 唔使包尾呀 佢係節目好攪笑wo
都係嘅個張雲龍范世奇馬X其實仲廢過佢
第一代最冇實力就係張雲龍
果樣又殘係痴住春霖先冇foul仲成埋團
Chilam春哥自己本身都冇乜料
屌呢班柒頭咪撚唱衰首歌啦 仲衰過上次件Hana唱愛不疚
原來去咗tvb
btw好撚難聽
邊個嚟
淨係識王梓軒
上面啲人好 buy佢兩個
要睇cp明明雙龍正好多
我都淨係識佢
我未睇呢個節目之前甚至唔知佢哋兩個本身係識
https://youtu.be/Hz-mdFMiDwE

峯哥練舞果時已經跳得好好
真係好鍾意佢跳還在流浪果種style
其實最型嗰個表演應該係同Vaness嗰個 不過我中意林峯周杰倫同潘瑋柏所以會中意還在流浪多啲
正到
浮誇同Chilam個濕鳩婚禮最尾喺唱演舞台投票咪又係輸左比袖手旁觀
屌原來得第二 有乜理由輸比浮誇
我睇果時都好嬲
雖然都估到啲大陸人buy剃頭多啲
咁多個唱跳表演我都算最愛還在流浪
佢同潘帥跳得最好
同埋峯哥把聲唱呢種歌好有魅力
吳克群長文告別節目 : 這是人性的試驗場, 疑似暗諷節目組:"只有笨蛋才披荊斬棘!"

https://coms.pub/article/1613595?fbclid=IwAR12aORACtpONaQDg0M7o0mx348Lc6pvLoUyXC0NTfwY1XenIvxLr_TAcMQ#263
https://coms.pub/article/1613595?fbclid=IwAR12aORACtpONaQDg0M7o0mx348Lc6pvLoUyXC0NTfwY1XenIvxLr_TAcMQ#263

——有人求熱度:張智霖|有網友認為這裡指的「熱度」是暗指張智霖在《披荊斬棘》舞台上和袁詠儀舉辦婚禮賺足熱度,也有網友認為他指的可能是張智霖和陳小春在舞台上表演剃頭的場景,這兩個舞台都引起了超高的討論熱度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞