[Web][202]尼奧寵物Neopets! 尼臭又轉手

1001 回覆
33 Like 3 Dislike
蕉有冇GBC?
蕉有冇GBC?

好似有兩個
舊玩家留名
原來一直都有neopets既post
真係好感動
估唔到仲有人玩
我全盛時期每日都玩得好癲
唔知呢道有無人玩得耐過我呢
到而家仲每日on 不過都只係收利息同買15np股
歡迎大家加我frd 或者係道傾下計
實在太多回憶

點買股

我叫 lihkg_turtle 點交友

交友要你ac名,唔係寵物名
去上面my account→Neofriends就可以加好友

我係harrypetersp,一齊玩新plot

送咗50個達龍幣俾我。乜你唔想要咩
武器太廢,第一隻怪都要打幾耐先贏

搖錢樹執
開始GMC
開始GMC

上2次我揀嗰隊都輸
今次我揀 Hubird Nox
原來出左stealthy grarrl morphing potion
求懼巴rs佢番嚟
原來出左stealthy grarrl morphing potion
求懼巴rs佢番嚟

已經就嚟成年冇rs過
玩左好耐都無1000萬

買Food club好快fat fat

Food club咩黎
Btw有無尼臭tg group

賭錢game,上reddit搵tips跟住買就得
垃圾game邊有tg group,喺度傾就算

有冇link
話說有冇巴打好中意解avatar?

以前喺舊登借左隻Halloween Ruki比大家解avatar
唔知宜家去左邊

以前喺舊登借左隻Halloween Ruki比大家解avatar
唔知宜家去左邊

我想借MSPP 要買的話都唔知要儲幾內

唔知宜家去左邊

冇得買

唔知宜家去左邊

太貴嗰d我已經半放棄
舊玩家留名
原來一直都有neopets既post
真係好感動
估唔到仲有人玩
我全盛時期每日都玩得好癲
唔知呢道有無人玩得耐過我呢
到而家仲每日on 不過都只係收利息同買15np股
歡迎大家加我frd 或者係道傾下計
實在太多回憶

點買股

我叫 lihkg_turtle 點交友

交友要你ac名,唔係寵物名
去上面my account→Neofriends就可以加好友

我係harrypetersp,一齊玩新plot

送咗50個達龍幣俾我。乜你唔想要咩

Daily送好多,好平架咋
玩左好耐都無1000萬

買Food club好快fat fat

Food club咩黎
Btw有無尼臭tg group

賭錢game,上reddit搵tips跟住買就得
垃圾game邊有tg group,喺度傾就算

有冇link

https://www.reddit.com/r/neopets/?count=25&page=0&before=t3_7emi7c
每日都有新post講tips

唔知宜家去左邊

太貴嗰d我已經半放棄

之前zip到隻coconut jubjub,依度冇人要,最後喺reddit派街坊
點先有泉水精靈索禮
有冇人知道Halloween Petpet Paint Brush值幾錢
想要Maraquan Paint Brush
第一代老屎忽華麗留名再再再回鍋
Error: Sorry, but you have entered the birthdate for this account incorrectly 3 times today and cannot attempt anymore today.

記得密碼但唔記得生日
想用FORGOT PASSWORD啦
點知原來連EMAIL都唔記得埋

點先有泉水精靈索禮

這些機會
有冇人知道Halloween Petpet Paint Brush值幾錢

可以去交易站search下
點先有泉水精靈索禮

這些機會

我有無方法拎番acc
以前個名叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞