[Web][202]尼奧寵物Neopets! 尼臭又轉手

1001 回覆
33 Like 3 Dislike
suspicious activity係TNT以為你個acc被人hack緊所以freeze左

原因可能係因為16年有一次大量acc/pw資料被放上網

TNT一見到涉事acc無登入好耐突然有人用 當你係hacker就鎖acc

send ticket可以拎返(唔知等幾耐 )

個reason唔會亂作唔使驚 想要返就send ticket啦 記得寫明一開始用來註冊帳號的電郵

不過棄驚都係好事嚟
呢個post好多人嗌左好耐棄都未棄到

所謂棄驚 係達成夢想之後徹底脫離被TNT玩的終極目標
未達成就棄 TNT會笑你架
利申:5K HP+買到Jwand就棄
suspicious activity係TNT以為你個acc被人hack緊所以freeze左

TNT一見到涉事acc無登入好耐突然有人用 當你係hacker就鎖acc

個reason唔會亂作唔使驚 想要返就send ticket啦 記得寫明一開始用來註冊帳號的電郵

不過棄驚都係好事嚟
呢個post好多人嗌左好耐棄都未棄到

所謂棄驚 係達成夢想之後徹底脫離被TNT玩的終極目標
未達成就棄 TNT會笑你架
利申:5K HP+買到Jwand就棄

仲差2000
龜速升緊
Lvl : 283
Hp : 240
Str : 500
Def : 315

自從過咗1000HSD就懶得練

grey peo諗住升爆佢

但我5個ac都freeze左喎
不過博一博都好
龜速升緊
Lvl : 283
Hp : 240
Str : 500
Def : 315

自從過咗1000HSD就懶得練

grey peo諗住升爆佢

收嗲啦耶穌佬

燃點香煙喝啖酒 所以不快都溜走;D

燃點香煙喝啖酒 所以不快都溜走;D

最近搵返個舊account出黎玩

回歸留名
最近搵返個舊account出黎玩

回歸留名

welcome
呢到可唔可以用現金賣野 我想賣泉水精靈, 幫你隻野轉乜色都得,地鐵站電腦面交,有意tg我
@Strugarden
呢到可唔可以用現金賣野 我想賣泉水精靈, 幫你隻野轉乜色都得,地鐵站電腦面交,有意tg我
@Strugarden

1Q?$
@Strugarden

1Q?$

奇怪口味
@Strugarden

1Q?$

奇怪口味

我嗰q俾咗你
@Strugarden

1Q?$

奇怪口味

我嗰q俾咗你

我比左隻蟲你
@Strugarden

1Q?$

奇怪口味

我嗰q俾咗你

我比左隻蟲你

玩蟲
童年回憶 細細個好鐘意玩解迷
@Strugarden

1Q?$

奇怪口味

我嗰q俾咗你

我比左隻蟲你

玩蟲

捉蟲入

就快有!!!!!
我係 食人妖皮包, 有冇記得我?

我唔記得個生日 入唔返ac

就快有!!!!!

可惜細個ac既生日作既, 入唔返

就快有!!!!!

可惜細個ac既生日作既, 入唔返

記得用咩email嘅話可以試下send ticket 再加開新AC喺board到催/fb催
唔記得都可以重玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞