[Web][202]尼奧寵物Neopets! 尼臭又轉手

1001 回覆
33 Like 3 Dislike
我早幾日開返
本身自己玩
之後見我啲嘢成日都係香港人買
所以上嚟睇
原來真係有人討論
有冇好心人賣兩張神秘實驗室地圖比我 次次bid都bid輸 shop wizard又買唔到

一張係得個天同海 一張係個海有幾隻八爪魚腳

trading post
weekend忙到無時間掂電腦

請問Aisha Myriad最後幾錢成交?

自問自答
650M
FC咁爛
有冇好心人賣兩張神秘實驗室地圖比我 次次bid都bid輸 shop wizard又買唔到

咩名

咩名

全部一樣名

咩名

全部一樣名

交易站唔好揀identical揀containing
然後下面禁newest就search到
買左好撚多袋抽
傻豬嚟
淨係hold有stamp嗰個就夠
傻豬嚟

邊個先係有stamp嗰個?
d袋賣到咁貴?
Governors Mansion成500K一個
但d獎品好似唔係好吸引
傻豬嚟

邊個先係有stamp嗰個?

http://www.jellyneo.net/?go=openable_items&page=10
有咩
d袋賣到咁貴?
但d獎品好似唔係好吸引

d袋賣到咁貴?
但d獎品好似唔係好吸引

Charm 就係stamp
Charms 2目測要四五年先填得完25個位

想炒的要有耐性
3個AC都中CHARMS
賣左個800K ON9左

我永遠唔會開 只會hold 袋
而蕉就每年放入gall

咁易中

我永遠唔會開 只會hold 袋
而蕉就每年放入gall

我喺其他ac有拎
快啲宣佈結果 等我唔駛囉囉攣
Summary : You had 219984 NP. After 14 successful transactions, you have 1325964.

抽新股?

抽新股?

UC 已failed
但輸得心悅誠服

官方轉載依啲文真係好咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞