[Web][202]尼奧寵物Neopets! 尼臭又轉手

1001 回覆
33 Like 3 Dislike
記得之前特登開翻nds出黎玩嗰個puzzle adventure換野 最記得本lost desert dictionary比random events偷鳩左

冇晒星期六日

好撚唔開心好撚嬲呀屌 逼我瘋狂打粗口 正一食屎狗

教唔切要ot?

冇晒星期六日

教唔切要ot?

小朋友會學唔到野

冇晒星期六日

教唔切要ot?

想OT都冇
而係chur到我盡 = 出一個鐘糧
原來依家重有得玩依個 記得細個勁鍾意玩入面個吃出雪路既game 依家重有無得玩
原來依家重有得玩依個 記得細個勁鍾意玩入面個吃出雪路既game 依家重有無得玩

有,而家仲有得玩依前啲game,亦得只係得以前啲game玩

冇晒星期六日

教唔切要ot?

想OT都冇

冇晒星期六日

教唔切要ot?

想OT都冇

強仔係咪小強啲friend

有,而家仲有得玩依前啲game,亦得只係得以前啲game玩

都話就嚟有event

冇晒星期六日

教唔切要ot?

想OT都冇

望住自己打啲野都有啲鼻酸...
份工搞到我成日覺得自己好唔捱得 抗逆能力好低
明明自己都知
其實唔關我事 我係俾人瘋狂榨壓嗰個
小學果陣最鐘意玩
sorry for
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止

巴打你玩左幾耐
琴行不嬲都閪架啦
10間有9間都剝削員工
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止

巴打你玩左幾耐

依個account就快8年
再之前係小二開始玩
琴行不嬲都閪架啦
10間有9間都剝削員工

好後悔簽咗約
唯有自己調節心態...
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止

巴打你玩左幾耐

再之前係小二開始玩

我都差唔多,小學玩過幾年,之後唔見左acc就冇玩過
本身都想玩番,但冇以前咁有心玩,同埋冇同路人玩冇咁過癮
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止

巴打你玩左幾耐

再之前係小二開始玩

而家賺錢咁易
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止

巴打你玩左幾耐

再之前係小二開始玩

而家賺錢咁易

咪係 炒一炒股票都賺成幾百萬
Summary : You had 2070098 NP. After 20 successful transactions, you have 5690078.
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止

巴打你玩左幾耐

再之前係小二開始玩

而家賺錢咁易

咪係 炒一炒股票都賺成幾百萬
Summary : You had 2070098 NP. After 20 successful transactions, you have 5690078.

黑心巴好耐冇上水

強仔係咪小強啲friend

我係唔再係中學生嘅中學生

我都好掛住學時期的我
同埋嗰陣嘅尼臭po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞