[Web][202]尼奧寵物Neopets! 尼臭又轉手

1001 回覆
33 Like 3 Dislike

強仔係咪小強啲friend

我係唔再係中學生嘅中學生

我都好掛住學時期的我
同埋嗰陣嘅尼臭po
小學果陣最鐘意玩

決定玩到佢執笠為止

巴打你玩左幾耐

依個account就快8年
再之前係小二開始玩

我都差唔多,小學玩過幾年,之後唔見左acc就冇玩過
本身都想玩番,但冇以前咁有心玩,同埋冇同路人玩冇咁過癮

而家賺錢咁易

咪係 炒一炒股票都賺成幾百萬
Summary : You had 2070098 NP. After 20 successful transactions, you have 5690078.

黑心巴好耐冇上水

好耐無見

3年...

強仔係咪小強啲friend

我係唔再係中學生嘅中學生

我都好掛住學時期的我
同埋嗰陣嘅尼臭po

如何回到當時

而家邁向緊1年1個po

快啲有活動啦....
Last Spotted: A long, long time ago
好想on但唔想冇左long time ago
Last Spotted: A long, long time ago

喂呀 login餵寵啊

喂呀 login餵寵啊

唔制

喂呀 login餵寵啊

唔制

允許你淨係餵grey poogle
個long time ago儲左好耐先有
個long time ago儲左好耐先有

想玩但唔係日日得閑玩
想玩但唔係日日得閑玩

+1
依排都係練下寵買下競食就算
想玩但唔係日日得閑玩

+1

有時連food club都冇時間買
想玩但唔係日日得閑玩

+1

有時連food club都冇時間買

以前新account淨係比買好細 而家可以買七千幾一注
預料瑪娃會在香港東北約100公里外掠過。除非瑪娃更接近本港,否則改發八號烈風或暴風信號的機會不大。
預料瑪娃會在香港東北約100公里外掠過。除非瑪娃更接近本港,否則改發八號烈風或暴風信號的機會不大。

good ar
Dllm尋晚被人restork ban左成晚 半價日咁就冇左一半

good ar

返學
Dllm尋晚被人restork ban左成晚 半價日咁就冇左一半

蕉仔接嘢
蕉仔接嘢

做咩無啦啦送NC item比我
蕉仔接嘢

做咩無啦啦送NC item比我

知道真相會崩潰
玩哂聖誕送嘅邀請卡都唔中bg
重覆嘅就送比人
Ban左成日 返到屋企都仲未解ban嘅?
Ban左成日 返到屋企都仲未解ban嘅?

巴打多數喺邊間店rs?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞