[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #20 準備迎接2B elite

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問下嚟緊Year 8 個 Pass 正常版同Premium有咩分別
最緊要佢r6突然改制
三個major變咗兩個major
中間空白期咁長
又冇其他杯賽補番
個個org聽到都走
Premium只係多左set skin同每季自動爆20層battle pass level
NA offline打應該幾燒錢
好似隊隊都係Vegas租間house
最好笑係本身siege個賽季空白期已經長
入唔到major/si基本上可以坐兩三個月
唔記得以前canadian定supr個電台都講過個問題
佢仲要再改長
所以咪話r6想學隔離cs又學唔足
人哋有blast又有esl
長期keep住有比賽打
佢就二揀一
贏一個杯都養唔掂一隊人一年
好似話轉番online
ubisoft想唔租個賽場
on9
當初ubi NA點解要租場,又冇得入去睇? (應該)
睇到好覆雜
不過成個APAC計係多左
查實有冇咩網睇到唔同squad成set 既skin
上網搵唔到…
開game睇
我冇果啲skin
轉會市場好似好癲 連pengu都被傳復出

Alem4o唔好走就得
Canadian 又傳要退役……
其實依家出果啲宣傳片對遊戲有咩改變,純粹當片睇?
想佢出套電影多啲
唔明點解嗰條友要殺harry
其實對成個rainbow嘅背景好有興趣
但係我睇晒所有cinematic trailer同animation都唔係好了解到
有出呀
叫咩名
Tom Clancy's Without Remorse

rainbow 前傳
同r6 siege有關嘅?
片尾主角話要創立一隊精英反恐小隊,就係r6
2018年9月20日,麥可·B·喬丹將在兩部電影《冷血悍將(Without Remorse)》《彩虹六號》中飾演克拉克

續集
2018年9月,麥可·B·喬丹宣布將在由上下兩集組成的電影系列中扮演約翰·克拉克,《虹彩六號》預定為該片續集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞