[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #20 準備迎接2B elite

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔知係咪佢哋嗰邊啲文化嚟睇f2/csgo有巴西車手/隊出現twitter堆comment就會出現一堆144p葡文劣改meme喺度洗版搞到想正常討論都唔得
deapek 幾次clutch 救rogue
依家應該進攻有優勢
有attackers repick基本上一定counter到防守方
同埋防守方gadget數少咗 冇得再拖到最後廿秒
又未到toxic嘅
可能係家陣latam曝光率太少 3唔識7咁
以前liquid地球聯合軍黎
g2之後最多人撐嗰隊係佢
GRIM又有4飛可以清ADS
NA toxic啲喎
lm
g2要support
簽deapek未
巴西仔點會唔toxic
只不過NA係toxic得嚟廢
heroic stage3 轉roster
sloth同gorgona 走
Gorgona.G2有冇機
平時睇比賽cam 見gorgona黑眼圈超勁
如果係真
真係會想嘔
wtf
幾時轉pass?
原來冇咗條頭巾
出左中文designer note 好撚長
Buck睇黎又得寵
屯門achieved點睇
Weapons with strong and weak recoil patterns, such as the R4C, 416-C, UMP45, C1, or M12 will keep very similar recoils.大家一齊上調過得去啦希望唔好回到解放前咁誇張就ok, 係最大影響係frag個damage curve decline 太快,3米外已經冇傷咁制
佢今次nerf recoil都叫有用腦加返好多features幫你過陣痛期,好多rifles 有細啲嘅magnification 揀如果真係壓唔住, 加埋多咗好多槍有compensator叫做水平擴散到好少少
以往有d槍得vertical recoil 多數只要配muzzle break壓到第一粒就冇問題
例如:C8, Type-89
希望新patten仲可以用到呢個配搭
type89得嗰幾飛
應該好難炒
反而自動手槍都要nerfpattern真係唔明
本身已經好多人壓唔掂寧願用返手槍
Smg12
呢把我真唔夠膽話壓得掂
只係c75太阻視線焗住用
睇完apac thron散彈+cz之後學黎用返唔到轉頭
依加先知cz又快又準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞