[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #20 準備迎接2B elite

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今日唔估做咩FPS被鎖左係60fsp 之前都有2百幾
點搞好
點解明明set左sea set 都成日跳去香港ser
G2 又輸7-8 BDS
個tg group 咩料

b,c組有睇頭
Tsm
Major冠軍係咪魔咒嚟Rouge 冇得出線
Uuno沉足成個stage carry左最重要果場
延雪平咁撚遠得唔得不嬲瑞典都去Stockholm 巴西去要轉幾多次機
上次sweden major係gavle搞 唔知邊個偏僻啲
好似得si係stockholm
話說下年si終於返montreal
gavle偏好多
jonkoping 起碼同 Gothenburg 一個鐘車程左右
有無人今晚連唔到線
我哋好似人哋LOL LPL/LCK咁有亞洲隊贏到SI就有啲可能嘅

nora假假地都令日本搞咗次pl final
DK y6s3 six major咪入左4強,輸OT俾faze clan姐嘛
然後SI啲人都話DK勁,有機入決賽,結果bank throw左俾soniq
y7s1就俾澳撚屈ping s2就柒到仆街分組賽出局 s3仲衰six major入都入唔撚到

apac得番elevate上到大枱

cag 成日打國際賽就變CHOKE AG
Elevate今次都冇去major
不過confirm入到SI

今季DW都有睇頭
elevate打打吓走左個,起碼都叫有個藉口
DK連韓國秋決都輸俾talon, 可以有咩藉口
https://youtu.be/kru9uY0mJxc
勁多delay
想睇bds
DK俾BDS屠
好啊 加我 keroro_gunso
added
TSM係咪要改名做 TSM Binance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞