[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #20 準備迎接2B elite

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Sandbox fnatic鬥throw
Sandbox 5-0 throw到5-6
Ubi ban圖有bug原來唔俾appeal
DW go SI
96應該揼哂春
趕走ED想叫多個支那人入嚟打,然後ED退役96自己又走埋 最後DW 2:0直落屌死SBXG
出線SI023 APAC closed qualifer
96早啲翻支那訓啦
Final仲要中bug bam錯MAP 新team磨合一個月都唔夠
ED爆喊到
雖然係小弟個人IG但係都算關Rainbow Six事
想問下大家有冇咩意見
https://instagram.com/stories/devils0459/3016207327637813629?utm_source=ig_story_item_share&igshid=YmMyMTA2M2Y=
支持Devils
D支那仔養唔熟
我ps4同朋友玩 試過做隊長排外國ser係快好多
隻game重係咁多外掛…點攪
其實真係有咁多cheat咩?雖然係有但未嚴重日日都遇到
https://www.bilibili.com/read/mobile?id=21256770
Bilibili殘體字注意

TL;DR 96幼稚 冇team spirt 俾佢去到下家再係咁都係死路一條
支那仔係咁㗎啦
最後仲要提埋政治嘢同一民族 要恨嘅係TPG
console先無
前日撞一場,琴日撞一場. 我plat或以下個陣就真係唔係幾覺.一上左Emerald就開始黎料
嘥晒dw既努力
搞 比賽 根本冇必要 , 因為香港打機生態都配合唔到 比賽

1. 隻game 上手難 , community 太 toxic 幾個因素導致好多玩家del game

2. 就算你想玩 , 冇一班夾到既人同你玩, 要你下下1打5 , 仲 hardcore 過 prole .
睇下ED服完役會唔會再出山
Benja.G2
steam版入game話verify唔到game ownership,可以點做?個support 9唔搭8
應該會彈句野出黎
copy and google
冠軍魔咒
TSM miss SI2023
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞