[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #20 準備迎接2B elite

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
依排返去玩下
手殘到冇槍中
唔係輸左咩
睇下BDS可唔可以破到major魔咒
更新完之後ps4 ac係咪可以轉去pc玩?
你本身console係咪玩開mouse keyboard先如果唔係要適應下
我係手制撚 就係比mouse keyboard 屈機先棄驚 希望快啲適應到 可以打上白金
上季儲左十幾個twitch掛台包
更新完變左220個
直接打爆battle pass 100lv
係咪bug黎d野好似開過咁
同埋今季我一嚟就41lv
高級pass唔係送到20咋咩
Ubisoft 我Dllm同我cut撚晒battle pass item啲小故事
我個冰河返到嚟PC!
想問下依家跨平台係ps4會同pc玩家一齊玩?
咁咪比人屈滑鼠屈死
我已經link左pc同埋Playstation
但係我喺電腦見唔到有update
想問知唔知點搞
3-4季冇玩到,一玩番drop fps好嚴重
更新咗Graphics以前係DLSS而家好似同AMD簽咗合約變咗要用AMD技術
但如果你講緊綠寶石平原就眾生
唔關事,DLSS一早就patch左,而且係n卡only
FSR係今季先加返俾A卡用(理論上n卡冇DLSS嘅都用得,冇n卡係手試唔到)
而佢加FSR唔係因為簽左約,而係因為佢係open source free to use係game廠主動加,DLSS仲係到,唔排除遲d仲會upgrade埋去FSR2
我以前係堅定A卡Sapphire 派 我印象中隻game本身好似已經係A卡優化好過N卡
不相伯仲咁囉,自從用vulkan就差唔多,又冇ray tracing,不過今次加左FSR終於可以144
Vulkan玩落手感怪怪地
我用返原本嗰個玩
其實一樣
仲會快左,cpu冇咁lag
係多10FPS到 但我用有大機率彈驚
依家有冇得拎個包?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞