[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(810)15週年 感動之Forever 1舞台

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
關事呀 上去打歌係會升 多咗人聽
哇屌會唔會有埋hoot世一走位
諗起以前一到秀英part就會有個sone勁大聲嗌 唔知佢仲有冇追呢 好掛住佢啲咆哮
果個人我都記得 好搞笑
本命Yuri +1
以前會好介意佢人氣好似無其他成員咁高
但而家開懷左,始終都過左咁多年
覺得最緊要都係佢地健健康康開開心心
條友話似係DJ個part 無野了
應該跟住rundown啦唔會有hoot
唔知fanmeeting會唔會有15年hit 曲呢
聽哂成隻碟
好多歌都好聽過主打
Cb成績好決定於首歌好唔好聽
好似oh gg個首好聽過10週年個2首
成績即刻好好多
唔明點解揀呢首
翼龍
真係
今朝見公海仲要排少時人氣排名
2022喇
少時一早邊一個都衣食無憂
繼續做自己想做嘅事 健康開心就夠
以前1080p 高清 已經覺得好清 全部電器鋪腦場都播少時
依家已經玩到8k
LM
新碟 我覺得Closer 好catchy 幾好聽
唔知有冇機會上電視唱呢
個位翼龍飯好早期已經消失左

今次主打唔可以用好唔好聽黎形容
而係佢作為十五週年既歌 非常適合 非常有feel
我睇歌詞覺得好開心
雖然首歌唔係咁好聽 但歌詞我鍾意
好少見佢咁emotional
佢地享受緊過程既同時都好感動
邊個真係估到5年後大家真係可以聚埋一齊cb
以少時大隊名義打歌 上音送 見sone
係其他成員捉鏡頭捉得唔好定攝製隊轉錯鏡頭定sunny太犀利
Music bank music core個個都不停望錯鏡頭,但係sunny就表情同捉鏡頭捉得好好
https://www.youtube.com/watch?v=4HTD1NNIWxU
[예능연구소] GIRLS’ GENERATION – FOREVER 1(소녀시대 - 포에버 원) FanCam | Show! MusicCore | MBC220820방송
https://www.youtube.com/watch?v=NyVD4Hh8KY4
Girls' Generation(소녀시대) - FOREVER 1 | Show! MusicCore | MBC220820방송
哇 琴日啲應援聲已經好有feel
今日仲有feel
係sunny太出眾
同埋Yuri點解成日去到2:10個段成日呆左 但好附合佢平時人設
今日忙內比心心個段冇左特寫有啲可惜
音樂節目鏡頭黎講 inkikayo好似係最好 期待
今日yuri長直髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞