[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(810)15週年 感動之Forever 1舞台

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
認哥不嬲都抽架,17年果集散左都照抽
上兩個禮拜佢地綜藝中字一出就即睇
今個星期要控制自己唔好睇得咁快
聽日探探最後一集 之後就係fan meeting

想問下黎緊佢地簽售會係咪30,31?
互相攻擊
我睇g market好似仲有得買
之前好似斷左陣貨,而家心動不如行動啦
好on9 啲鬧佢嘅人成日講到自己好似識佢咁
佢係咁bitchy就唔會係團寵啦

Btw岩岩睇完人氣歌謠
作為sone真係好感動 見到佢地幾次live都跳得好有力
比起以前攰到死嘅時候狀態好左好多
仲要唔係求其交貨
覺得佢地真心係為左送呢份禮物俾sone
好幸福
有sone知道佢地嘅好就夠

話時話有冇人都仲儲落好多週邊
打算今晚回味下
借問聲係G market買會唔會計銷量?
會,新娜拉,Apple Music 都計
想問下依家gmarket買,大概幾耐到送到嚟香港?
safari 係咁, 轉用chrome
有貨應該好快
但而家全世界都等緊SM補貨 印唔夠
好多團購都仲等緊
寫就寫8.22 今日補
新補貨果批係咪應該都無poster 架啦?我見G媽synnara poster 個制禁唔到
https://programs.sbs.co.kr/enter/gayo/visualboard/54795?cmd=view&page=1&board_no=455389

人氣歌謠PD Note夠300萬點擊數會再放新圖,大家得閑禁下條link~
啲圖好靚
好想見到佢幸福,秀英係我本命
好耐冇save飯拍
Tiffany同孝淵
點解佢地個個都好似冇變過咁癲,永遠係我心目中唯一嘅女團
佢地既感情特別好,係唔係成功因素之一?
有幸睇左一場預錄
錄之前佢地叫句口號 真係感動到眼濕濕
已經好掛住佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞