[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(810)15週年 感動之Forever 1舞台

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
執咗?以前成日用小漫的snsd世界睇我結
好多時見到啲comment笑老女人/過氣
我都會心諗你撐嗰隊15週年有得cb再講
總會有人咁講既 但overall韓圈同海外圈都係appreciate
講真 15年有邊隊2/2.5團re-u cb有咁既成績
真係好癲 legend女團
唔係撞正怪物新人 有埋一位拎又可以添多一項記錄
琴日先比人放上台同twice比
相比下個國民度/影響力/持久力真係顯而易見
https://www.youtube.com/watch?v=4vQ5iVseYZs
GIRLS’ GENERATION.zip 📂 Into The New World(다시 만난 세계)부터 FOREVER 1까지 | Show! MusicCore

歷代mbc 打歌舞台
最中意kissing you
團體既壽命應該可以越黎越長
但仲有可以有呢個成績 仲可以一位後補
男團都唔見得有邊團做到

而家kpop可以面向世界
都應該可以加強戰鬥力
好想睇下而家既團5年後仲有邊個cb 會係charts既top 10
到時都會替個團開心
https://www.youtube.com/watch?v=qM8AIkSsSlI
[사운드 360°] 뮤직뱅크, 소녀시대 Forever1 🎼Sound Remastered🎧 공간음향 Ver.

原來music bank 仲有個環繞聲version
依家科技真係進步咗好多
唔捨得呢場夢就完
未睇少時貪探
但見到好多剪片都係關於佢地錄音同排舞
好正 想睇佢地album幕後制作花絮好耐
呢個8月好開心 估唔到番緊工都仲可以好似番左中學年代咁等出歌 等綜藝中字第一時間睇 仲有睇live
同埋係咁睇番後記
永遠是少女時代呀
"少女時代係我既底衫褲!!!!"
必須品黎嫁
啲綜藝唔捨得睇咁快...睇一集少一集
好多謝少女時代呢個8月既禮物
過得好開心 睇得好開心 聽得好開心

SOSI + SONE = Complete
GG4EVA
Forever 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞