[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(810)15週年 感動之Forever 1舞台

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
就算答啱問題佢有時都係食一兩啖咋嘛
同埋驚六2星期先錄一次
Fan meeting 拍埋牙呆真係紙片人咁
睇返年頭INVU同上年weekend,瘦左成個碼
唔知佢發生咩事,希望可以健康啲
感覺佢好執著外貌
真係比佢地笑死
孝淵偷yuri包小新零食
我覺得禁樣仲係好好既例子比二代團
全部都係珍貴回憶
佢咁樣撕爛個大袋
逢親有人咁同佢講
佢都會答我好健康 有食野有好好休息唔使擔心,只係食量好細 食唔到太多野

不過佢身邊有媽媽 有經理人 應該有睇住佢既
食量細到咁好難唔擔心
Ching勁有心少女時代世一
super ultra 8k不過得4K mon

https://youtu.be/aQLcablx5vk

今日嘅權呆
有賊佢放工仲要光明正大拎住包零食走

話說三養都幾有sense,嗰三包大零食好好笑
幾時正式搵yuri代言,啱啱個幾日喺韓國搵咗好多間便利店都搵唔到好彩最後執到幾包
如果佢係咁細食都冇辦法 塞佢食咩
之前同驚六姐姐做直播 食兩舊就停口話飽
驚佢有厭食
咁呢D就要靠媽媽睇住
記得媽媽都話唔使擔心
Disney+<韓星地帶: 逃脫任務>製作發表會

在錫: 和製作組一起企劃的, 無法不出演😁和光洙是不說話就能懂對方的關係, 綜藝和個人方面都很合 #俞利也是在錫推薦的

光洙:
RM下車後, 和哥還是很常見面, 不會覺得很久不見, 和哥一起錄影總是很幸福開心

俞利: 劉在錫好像是為了捉弄李光洙才做這節目的

9月8日Disney+播出, 共8集
8日會先公開3集, 之後每週公開1集

#韓星地帶逃脫任務
#thezonesurvivalmission

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Lugr3wzvhPS5tPNJVUihr3FLizSJPb1dcWuXZkamwWdo9YLnstfs8DEPDHgiVNQvl&id=100044354472815
幾期待呢個節目
個陣容
劉在錫好像是為了捉弄李光洙才做這節目的
大神話驚yuri會拒絕佢
屋企CD多到想唔要
好多都係全新
有冇人知邊到回收CD高價
有無TG/link 有興趣回收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞