[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(810)15週年 感動之Forever 1舞台

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
yuri真心靚咗好多
點解唔係今年再出多隻
冇乜可能啦 40歲都嚟
雖然我都好想,不過要接受現實
出album 加cb 就可能難啲,間唔中整隻歌都收貨
又未必冇可能既,唔好跳咁高強度囉
如果有keep都唔會跌得好多
嘉熙都40啦 狀態都唔差
出single一樣得
雖然肉麻
最後一集有講 우리 꼭 영원하자
同埋想拍少時探探season 2
上幾個綜藝都叫PD就算冇出新專都邀請佢地出演
對姐姐們有啲信心啦
幾個月前見佢地接晒電影同劇嘅消息
都估唔到今年八月可以咁豐富
少時貪探係咪完全冇出過jessica?
歌有幾首我都中意
最hea 係個album cover
個cover真係不能同意更多
雖然holiday同造型都嘛嘛地
但album有幾首慢歌都有代表性
我5個都得
唔知點解覺得seulgi會同yoona
最尾嗰集播itnw有佢把聲算唔算
少時貪探最後嗰part講SONE搞到我喊到變豬頭
睇完少時貪探
更加感受到佢地對今次15週年album同cb既滿滿誠意
成隻專輯都好高質 佢地d和音真係好聽到
突然好唔想903個日咁快黎到
因為完埋fan meet就真係完結左個15週年party咁
唔理佢地之後有冇cb都好
都會一直咁默默等待同支持佢地所有活動
多謝你地成為少女時代同送呢份咁好既禮物比Sone
永遠是少女時代SNSD+Sone=Complete
cls 女團 個個都大佬款
未敢睇最後一集
唔捨得睇完最後一集
睇左3分1 。forever 1 音域真係好高,見佢地錄歌都上真音上得好辛苦 仲未計跳舞
突然諗諗吓 comeback stage performance 係未全部都live唱定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞