長江中心2期最新外貌圖 完美遮擋「恒地扭扭波」遮埋中銀

460 回覆
362 Like 29 Dislike
大貓後尾喺天台加咗個吊船對住中銀
好似話係風水上類似炮台咁化殺氣
爭咩吖,溝埋一齊嚟做腸肛中痕痕地大廈囉,笨!
你真係唔識架喎
人地講緊係主水平基準上 50米 係+50mPD啊
唔撚係可以起50m高既樓啊 傻閪
個到地面至少講緊+6 to +7mPD
你縮返落你老母個閪到啦
反還反,中銀大廈真係靚喎
誠哥d樓起撚到三尖八角,自己做野office就四四方方,正一仆街
照連登仔邏輯,咩大廈都唔洗有設計,全部紙盒咁就最好
所以係香港講藝術講美感真係得啖笑
完美展現左香港人係幾咁劣同低等
唔係唔玩,玩單幢啫,仲要睇嗰區文化
風水學嚟講中銀個位靚到一絕
只係靚個位係對係芝麻人啫
黃絲唔係裝修中銀?
李嘉誠唔係最大黃絲咩?
李家誠哭撚咗
城哥起高啲啦⋯⋯唔想睇到中銀啊
項目總建築面積為161萬平方呎,分兩期開發展,第一期會在2027年完成,包括27萬平方呎辦公室樓面

第二期會在2034年完成,可提供39萬平方呎辦公室樓面面積

唉我屌你老母你真係戇撚尻尻
仲學人拋書包柒頭
寫字樓就係一層幾千呎先有得玩設計

誇張講句就算十八角形樓面
你都可以用floorplan輕鬆用盡每一呎
你用住宅個概念去理解商廈係錯哂

睇吓旺角粉紅系公園就知,玩外國流行設計都可以有唔少批評。
連登好多弱智鍾意奶李嘉誠噁心到

李嘉誠 廣告密碼 : 「因果由國,容港治己」
https://lih.kg/1477155
洗衣街新鴻基應該出盡力投
起任何曲線就話蛇陣發曬癲
起尖角就話人整把刀劈你
起圖柱就話人戇鳩唔用盡塊地
咁即係唔係方形就死得
不嬲多弱智

李嘉誠 廣告密碼 : 「因果由國,容港治己」
https://lih.kg/1477155
係,日本全國都係蛇陣唔知佢哋係咪戒去日本

風水撚入 K11 Musea 蛇陣
https://lih.kg/sbQxwMX
#709 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

事實證明香港仲係好多支那dna迷信撚
屌你老母 原來google完新聞就當係
你就真係傻閪閪
咪臭係,啲設計搞到用唔盡個樓面
係 吊船似大炮 可以屌打把刀
設計完老細唔肯
港威果面裝修完之後一片白,成個環境cheap哂又樣衰。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞