[Trevor Bingley] 曼聯終極FF轉會窗已完暨goodbye Ten Hag吹水區 [1866]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
跑得咁鳩慢 打邊都係俾人禁住黎食
冇前鋒 得朗當
「全部起腳都好合理」
25個註冊位要有8個青訓
一定係有英撚架啦
柏達臣過得幾靚
「呢啲」
中場懶係賣熱血 但波底差既英撚
Kane Ings Shaw R.James Mount 呢啲咪好

mctom awb davies winks 呢幾個廢到
HERE WE GO
Coady一借去愛字頭就傷
愛記又傷一件
有冇咁黑
McNeil真係好廢
降班膽
準備屌坦蛇繼續出湯
佢係傳統442 配合閘落底 傳中 左翼
上年踢足38場得1個助攻0入波 唔怪得般尼降班
2和B
【#轉會SportsLight】

〈Telegraph〉記者Mike McGrath:英超升班馬 #諾定咸森林 與白禮頓達成協議,1500萬鎊簽下前鋒茂比(Neal Maupay)。早前森林已宣布簽下屈福特前鋒丹尼斯(Emmanuel Dennis),轉會費2000萬鎊,如果加上茂比,森林今季轉會費支出達1.25億鎊。

森林日前亦宣簽下自由身中場高耶迪( Cheikhou Kouyate),以及用900萬歐元簽下阿特蘭大中場富拿(Remo Freuler)。但據悉,森林的轉會計劃尚未完成。法國〈隊報〉指,森林出價400萬歐元(外加100萬歐元花紅)收購波爾多前鋒黃義助。

#體嘢 #sportsyeah
森林簽人仲多過我地
點解佢會打中場中
Partey好似咩事都無發生過咁
綠木就變咗佛地魔
唔知點解呢度吹到綠木好大
除左埋門比較出色 其他真係一般
但又係上晒腦咁9射

踢多幾年只會係另一個傻福
曼就係D球迷 同傳媒成日吹到D人幾勁幾勁
結果上晒腦個個獨到撚到 又唔會強化其他弱項
10幾歲個陣就算勁過同期 踢到20中全部都係無進步
太早比太多自由度佢地 無好好訓練佢地個腦 仲會因為青訓個身份
當佢地神咁拜
好似傻福咁 前季英超11球 上季英超4球 吹到120M
This is Manchester United
fulham上次升班簽勁多人先出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞