[Trevor Bingley] 曼聯終極FF轉會窗已完暨goodbye Ten Hag吹水區 [1866]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
夾得一陣,冇計
死老坑真係好撚煩,阻住晒
至從朗狗獨食射龜唔傳畀佢之後,佢就報復性射門
🚨🚨| Frenkie De Jong has told his teammates that he may join Chelsea soon. @snooze
士撈士
好標準嘅英式發音
發覺一啲打前場廢嘅轉打中場都唔差 eg joelinton 福狗不如?

有冇人訪問下梅狗個2億買左邊間別墅比格狗
咁佢果種獨真係有空位都唔肯交
Dum低頭死去 唔望人鳩射
英超後防唔係講笑 幾場就針對部署
謝狗廢撚到俾半力拖肥打爆
hehe Icardi Kurzawa Draxler Rafinha Gueye
好似話如果唔走要調去隊
佢咪得一個歐霸 重要唔係佢carry
「有沒有發覺,自從我進了巴塞之後,我們好像有點合不來?」在翠華茶餐廳,她一面調拌着眼前的菠蘿冰,一面開始宣讀她的判詞:「I mean,其實在Ajax的時候,我們的世界好像越來越遙遠,我想,大家都到了這樣的年紀,是不是應該冷靜地Find out ,怎樣去解決這場Crisis?」

這句話,觸動了滿臉暗瘡、架着銅絲眼鏡的他敏感的少男觸覺細胞。他放下啃了一半的奶油多,用廉價紙巾抹抹嘴角的煉奶:「我知,你即是嫌棄我啫。你入了巴塞,你好嘢。 我只係喺曼聯,我配唔起你,但我可以等吖。」

「Come on, Erik,可不可以成熟一點呢,」她說:「在你的眼中,我是不是一個那麼功利而現實的女孩?其實我們的Differences,在Ajax時就已經湧現了。例如,2017那年暑假,我想去歐洲,你卻堅持要去九寨溝,我們還吵了一架,從此我一直在想,我們會不會是屬於兩個不同層次的人。」

「但是,」他意識到他可能的歸宿,但還不甘心地上訴 :「嗰次係因為我唔夠錢,我只可以Afford報名關鍵旅行團啊。無錢係一種罪過嗎?如果係,點解你唔老實講?」

「I'm not talking about money ,你很清楚。」她把語氣抬高半個音階,這時她發覺自己有點像在立法會發言的余若薇:「還有,我不可以忍受你在選舉中投票支持長毛。我覺得他不夠理性,我不希望我的Boyfriend漸漸也迷上哲古華拉的海報和著作。我不是反民主,只是比較接受四十五條關注組。上一次在西貢的海邊,我對你說過的,只是你那時並沒有用心聽罷了……」

「我×!」他終於發脾氣了:「我知你係睇唔起我,我哋分手算了!」他拿起帳單,走到櫃枱,回過頭來恨恨地說:「恭祝你考入了巴塞,祝你事業成功,攞到金球獎吧!」

他走出了翠華。她木然望着,此刻有想抽一口煙的衝動。手提電話響起,她接聽:「喂,喂呀,是你呀,我跟他把一切都講清楚了……」

那是她在巴塞的隊友,每逢轉會窗來臨,總會有許多無辜的犧牲,不一定都在球場……
Wonderboy又有得打丁
聯賽杯同足總杯都有嘅同埋好似拎咗一次每月最佳球員
福狗:除左歐聯同英超,禾都拎過哂
尼馬過嚟我曼是但拎個冠軍都即刻上神枱過嚟接受挑戰吧
肥安教埋今年退休?
ings型能到
謝狗買左咁多人反而廢咗
撚伯呢2場其實唔差
????
燈到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞