[Trevor Bingley] 曼聯終極FF轉會窗已完暨goodbye Ten Hag吹水區 [1866]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
你地成日講黑鳩防中咪又純搶既DM
有幾多黑鳩踢到fdj咁
但而家俾mctom試下dm就唔得
冇喜般同Lily
https://youtu.be/o0aI542VED4
一場已經咁多球
如果冇表現都高薪續呢個撚樣長約真係心死成人迪士尼
明明前季好撚好j
最後買到咪變有恆心 三顧草蘆既故事
買唔到就變柒事
9成9唔交
仲要牙朗出埋聲
唔識就收嗲啦屌你老尾
我曼墮落時代既icon
牙朗overlap嗰下勁撚誇張
以我曼嘅慣常做法 好大機會300k左右同佢續5年玩到30歲
呢啲咁嘅質素都踢到我曼10年鄧之前個d咩黑碧J仔唔抵
冇睇一陣post
原來又有人j加拿

睇完熱身賽j翻加拿祖算啦
因為麥湯連防守都唔掂
擺明唔妥
Ole教仔教撚到個個越嚟越廢 越嚟越獨食
練波淨係練反擊 仲要係冇戰術嗰隻 由得前場幾個自己自由發揮
練到個個都自己去自己射 交波全部都冇質素冇配合
上季問心個句,想最後一腳邊個處理先?講到尾上年班波最有能力入波就係c朗
呢啲坐後備唔會喺到阿之阿阻BLM R續約瀨呢瀨路吖嘛
我講能力上
咪覆隻傻鳩啦
坦:不要再打了
買麥堅好撚過
🚨🚨| Frenkie De Jong has told his teammates that he may join Manchester United soon. @sport
Greenwood 最大問題係獨食大家都知
但係其實佢得20歲 仲有大把時間慢慢教
天份呢d冇得講 greenwood 肯定係近十年最好個個
有人調校到佢 再加上佢自己天份 肯定可以瘋狂入波

好似福狗呢d踢第8季仲係咁就知冇得救 死得

不過冇如果 自己整單咁嘅嘢出嚟
只可以講時機唔啱
好似上面巴打話齋 greenwood需要一個費格遜
told𠹌夠未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞