[Trevor Bingley] 曼聯終極FF轉會窗已完暨goodbye Ten Hag吹水區 [1866]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
死軌留返舊錢買美羊啦屌
你覺得McTom去森林可以踢成咁

https://youtu.be/IfaPD8P2_j4
mctom踢Rodri個位可能就得
唔使佢參與進攻 但要佢協防哂兩邊底線

4231踢其中一個cm就唔使諗佢喇
433 DM個位就應該好少少
新仔杯仔先出啦 一陣輸佢一定屌到佢永不翻身
今晚估坦出Fred Bruno 大力神
佢邊到識hold波同連接中後場
🚨🚨| FC Barcelona are convinced of signing Bernardo Silva & Marcos Alonso next week. They have told Frenkie De Jong that he will no longer be a starter & expect him to leave. Then, the club wants to sign a right-back after Dest's departure. @sport

龍都冇得打了
Rodri個位成對波最緊要就係呢個位
Rodri現位 轉守為攻 遮線都好勁唔係識跑就得
踢呢個位唔使參與進攻係冇可能嘅事
講真唔覺有幾勁
之前麥湯話覺得踢6號位唔難
笑死
Rodri 個位咁重要講到垃圾位咁
根本FDJ留隊先係愛球會
佢唔走就係唔想你巴丐繼續亂洗錢五年後破產收場
Man Utd are confident of completing Frenkie De Jong's signing next week, by making the best financial offer to both the player & FC Barcelona. [@martinezferran via @ManagingBarca] #mufc
睇完我真係覺得費查同畢特好撚好波
咁仲有咩位可以出mctom
AMC當佢爆炸咁用囉
https://youtu.be/4HFpH42t5Ns

球王片mctom都有啦
講真佢踢中下游唔會差 好似P仔都交到貨
Garner都應該差唔多呢個水平嘅啫
去羅馬跟摩佬可能仲有得救
唔出咪得
一係學蘇格蘭打中堅
你都cls
禾托柒唔係傷應該勁過派飯
打fm就得
Alvaro Morata is a genuine possibility. United have held talks over the striker, who is thought to be available for £29 million. [
@TheAthleticUK] #mufc
poor guy
Confident FC
禾仔都復活過幾次
派飯狗俾晒啲球權佢威左半季就收皮之後又賴背傷 又賴BLM 又賴踢唔啱位
事實上根本就係唔夠班係pr做得好 d媒體唔敢屌佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞