[Trevor Bingley] 曼聯終極FF轉會窗已完暨goodbye Ten Hag吹水區 [1866]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
係你勁真心啫
A0真心啲都正常既 別怪牠
宜加仲係獌應該多多少少都有d弱智

利申 重度
上季已經開始灰心
無乜心機睇
坦蛇唔會簽hehe啦
件21留咗俾佢女神fdj 溝唔到女神都唔會送俾人
Feel到下季曼=上季疤
買到fdj唔爭在幫疤狗食埋depay 唔想再睇福狗
正常喇
就算中遊都忍唔到幾場都失利
何況曼聯呢d預你一兩場就調整到起碼贏中下游
今晚Frenkie官宣離隊
一來人工貴 二來佢唔係打單防中 逗後 影帝果種踢法 另外又有個青訓 nico 接班
FJd 要打雙防中 先發揮100% 作用
4231 最fit 佢
巴塞是打433 所以巴塞先想賣走佢
巴塞 用柏迪 基斯 影帝
如果比佢換到 B 施華 就差唔多完美陣 好似曼城咁果種雙核
睇下轉會窗完之前出唔出佢正選囉
唔出佢 佢鍾意坐都無人幫到佢
出既都唔使諗疤會賣
🚨🚨| Manchester United say that their financial offer to both FC Barcelona & Frenkie De Jong will be better than that of Chelsea. Total confidence that the player will accept, who never rejected them. @sport

疤source開始吹返我地呢邊
乜嘢下季
曼成推沉員So狗留低
可能要奧脫福七萬人齊屌柒福屌到佢主動喊走
Manchester United say that
人無恥就無敵
唔撚信
似9up
點吹到無用,依家係球員係要留隊做維權鬥士去爭取返佢應得既權益
全部買對家 輸波贏錢 條氣會順啲
Welcome Frankie

集氣🙏🙏
Eirksen Hehe
FDJ

三角型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞