[肉酸賤種疤執咗佢算啦]巴塞隆拿球迷討論區(452)

1001 回覆
9 Like 18 Dislike
真係用DEST踢唔起咪又係屌
反正到時贏波就冇人屌 輸波用乜都會屌
反正都係屌 唒鳩氣啦 等睇波啦無謂日日諗d野出黎屌
第3個食字幾勁
送走迪莊同影帝下年走咗之後,pivot位邊個打?孤注一擲落Nico度?到時係咪又要重新搵pivot
Pjanic

Nico萬一俾人教到變咗BTB咪又放棄佢
叫去曼咪仲打擊佢
車有歐聯

fdj企硬,留到隊,下季都未必重用...我估
少有講pivot既傳聞,聽下算
我估nico借1年都未夠料
https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1558127447635288067
有傳過想買西班牙嗰隻Zubxxxxx

原因係佢踢法同影帝好相似
最似果個傷完去左日本
自膠左啦屌
巴塞球探好屎 辭左職果個最撚勁 PEDRI同A4都佢搵
應該加閪同天神 A4打閘 都係433冇DJ
以前都識去四大聯賽以外搵人,平靚正,依家冇了
沙狗囉 一上台果條友就走 唔知有咩仇口
不如叫沙維打下電話比美隊問佢有冇邊d有潛質球員
美隊叫買嘅一定唔會差
維 口快快
沙狗真係想留fdj點會次次訪問問佢fdj都講話唔知8月31之前唔知會發生咩事
屌你老母,講我就講我,唔撚駛講咩某人某人,屌人都鬼鬼鼠鼠咁
點留到 兩邊如果都比左信西甲嘅話

Dj留 大家反面得坐後備
唔留去車 巴拎錢 Dj 一定數臭巴(比我都會)
見到黑人中場都會先入為主覺得佢係踢防中,改唔改到基斯做防中
哥帥都話想留bwa 但都話未到最後唔知發生咩事
咁係咪又迫害緊bwa
係 傳聞話買巴西Danilo
睇上場就難 似前插中場多過防中
除非沙維改佢做 會前插嘅防中
你唔撚係係咁屌屌屌咩?之前都有其他師兄屌你啦,你唔撚係無睇到啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞