[肉酸賤種疤執咗佢算啦]巴塞隆拿球迷討論區(452)

1001 回覆
9 Like 18 Dislike
睇到註冊左大部分人真係好撚滾動

但亦都知今年拎到唔冠就含家產
綜合新聞
Kessie 天神 利雲 Raphinha 丹 羅白 - Reg到了
Kounde - 差€20-30m先reg到 現在係1:1

Pjanic - 上季減咗薪 今季唔減做影後備
Pique - 同意做義工
Busquets/Alba - 同意Defer, 不減薪/減啲啲, 但巴唔想再有defer

Dest - AZP續約轟後話留 而家又掛盤€20m
猛 - 與祖達成個人協議 巴標價€20m 未傾啱價
美羊 - 標價€25m 車還價€12.5m
UTT/丹麥佬 - 等賠錢解約
Balde - Alonso嚟嘅話 球員話會走
Collado - 續約一年 借出去Elche 巴要出半份糧 無購買條款
ABDE&Nico - 續約一年 借去Valencia 無購買條款

Done Deal
Neto - free transfer
Puig - free transfer + buy-back option + 50% future sales
Mingueza - Sold ~€3m + buy-back option + 50% future sales
MoussaWague - free transfer
Manaj - free transfer
Trincao - Loan
Lenglet - Loan
電話佬 - Loan + 今季夠50%出場強制購買
Coutinho - Sold €20m
今晚凌晨睇返場靚波
留意返上季係比Vallecano雙殺的
果然同之前一樣係延期支付,但pr上大獲成功,不愧為未來政客

Gerard Piqué's salary reduction could be to an extent that he effectively does not receive a salary this season although he would take a wage for the last season of his contract i.e 2023-24 but details are left to be agreed.
辛苦哂獌狗依幾個月
巴塞賣人都幾on9
咁多個人賣得20M
以前簽落嘅都天價人工
唔係個個下家食得起
甩到手慳份人工就當打和
樓主一講執柒
垃圾巴即刻reg晒大部份人
Kounde 23
其實佢傷好未?
五年後都係冚家產
續撚曬 叫獌埋位傾dj 1億要唔要
好嬲好嬲
咁撚樣都整唔死疤狗好撚野
啲黑記9up真係勁
前日仲吹到天神樣衰要free走
new po
我巴開季
睇xavi帶成季波係點
諗起有班友成日開po笑巴
最好笑係goodbye &thank you FDJ
人哋都冇話去獌狗
多謝獌狗陪左我地成個轉會窗
齊人開波
今季xavi冇藉口帶到隊波一pat 屎啦
今季多咗天神同kounde
A4真係要加強返啲用波能力
唔係嘅話又係俾人叫去打右閘
上季打華簡就係咁做唔到後場組織
首先多謝佢IG 換下相 撚到班獌車高潮
之後而加一下收晒皮
DJ 企硬 唔走 巴塞玩完呀
真係有人會覺得註冊唔到?
今年冬窗咪又係deadline先註冊
玩到咁大 點會注冊唔到
最多繼續槓桿
有,成堆獌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞