[肉酸賤種疤執咗佢算啦]巴塞隆拿球迷討論區(452)

1001 回覆
9 Like 18 Dislike
沙狗好撐Fdj
咁老實講Dest跟本廢。看左熱身賽,防守兩個都係屎,起馬689推進傳波好過Dest
咁樣都係一篇新聞
就快連xavi望住fdj既眼神唔夠淫都可以報出黎
xavi望住fdj既眼神夠淫先係大新聞呀
沙狗
Sergiño Dest is NOT in the squad due to technical reasons. The player was told he needed to find a new team. [@martinezferran]

Amigo足球又贏等睇迫佢走之後買唔到替補
屌 點搞 又要換右閘
唔使驚好快到FDJ
巴閘位好難搵得岩 到2022都仲係小明特警先識踢
杯麵當初黎個陣個勢幾勁 大家都j 最後都係敗走
“It’s not goodbye, it’s see you later. At 20, I need and want to play a lot of minutes to grow as a footballer, and therefore I decided that the right thing for me was to do it at another club this season,” he wrote.

Nico好生性 去華西有正選係個好好機會 佢其實唔差但係有時好似會迷失左咁 係場上冇跑動又唔現位
今晚真係踢343
你就想68 長期正選
而家冇閘用 係都買cancelo好過啦
其實唔難 係少有
要識斬波 夠快 一定腳法 仲要識配合比最後一腳
除左特警後生 冇一個做到
有都唔係我地隊 所以好難要預左中伏不斷換人試
右閘出波有配合 有進攻 第一時間就係醒起taa only
我會揀343囉 轉陣係最快 減弱攻力 加强防守

係2邊會弱左 但起碼後面永遠有人包
哥帥話咗唔會強留球員 反正都係洗大錢 咁買啲真係要補強嘅位仲好啦
689撚係嗰種咩

踢Inverted踢到人都唔見埋
要睇下kounde出番黎夾成點 天神又係打343勁d
343應該係今季正確答案
乖乖仔
前日傳過下會買隻巴西右閘後生仔
無開名 但dodo好似比人買咗
等睇沙維又偷睇連燈
Dodo 冇左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞