[肉酸賤種疤執咗佢算啦]巴塞隆拿球迷討論區(452)

1001 回覆
9 Like 18 Dislike
It’s very hot
9x% done
Big news soon
Barca is confident they can buy xx for xxm
Things are happening
Calma
Today will be long and intense day
Barca is optimistic
依家有咁多前鋒,
擺3個入唔到波 咪擺多3個落去lo
小組賽出局咁撚柒唔計啦

當我無講過
今場有信心既,主場,利雲又心急入波
今場輸既話接受唔到,雖然波係圓
imminent/very close/interest
只係講返佢地兩個份約嘅條款
有篇聞話kessie唔會走 願意等
又話今日有人走既??
上季比人雙殺今晚要覆桌
主場、首場、閪時間
大勝響個頭炮先啦
天神好像傷咗未好返
好嬲好嬲
谷左成個月都射唔出,貼哂大床都冇人肯去,係嬲既
Full agreement very close between Memphis & Juventus; FC Barcelona may let him leave for free. As for Aubameyang, only a big offer from Chelsea will be heard. @martinezferran [🎖️]
推po算啦
點可以唔記得
XXX reached an agreement with Barca to buy frenkie De Jong for 85m
今晚點出
丹利雲rap
Pedri gavi

小明 天神a4 68
反巴嘅平行世界係一個都出唔到,仲要扣分
記者g唔識串,好似只係柒過一次
好早話fdj去曼
唔知有冇記錯
求撚其 我估之後巴季季都會係轉會風眼

咩人都會傳巴塞
上次話hot,但無料到,瀨過嘢
似睇here we go 最準
諗起今晚又有689柒到爆既場面睇就好興奮
最大機會係咁
Romero主要係快同埋收管理層錢做黑記

Fab遲出不過準喲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞