<木曜4超玩>台灣網上節目真係好高汁[25]

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
今集銅鑼窯幾好笑 個師父好funny
今集好好笑
佢地修邊已經笑到痴線
成舊飛埋出去果下笑到斷氣咁濟
好好笑
今集係幾好
係後面成品啲鏡頭少撚到
得罪講句 睇溫ig 佢唱live同普通唱歌真係唔好聽
除左叫樣好d之外諗唔到點解有人去聽佢唱歌
你小心D
佢資質完全唔係一個歌手
但係靠努力去到呢個位置
我係欣賞嘅
但係比我都唔會睇佢演唱會
人各有愛好
諗唔明咪唔好諗
某user準備話你黑粉
又係到單單打打 係話你黑粉 吹咩
你咪話囉 我又唔會少忽肉既 你咁既行為咪就係造就溫妮Fanbase咁差印象既主因囉
以前甚至而家都一直有偶像派呢回事嫁啦
以前台灣個郭書瑤淨係賣波 成首歌係到唉耶耶又咪係咁多人追
同埋你睇追溫妮果班fans都係讀緊書迷偶像果d啦
你自己都影衰木曜fans啦
台灣果邊針對d溫泉蛋都係因為佢地騷擾到木曜其他主持群
我淨係講句溫妮樣靚你就起碼出左10個回覆去唱衰溫妮
擺明係對人不對事既低級黑粉啦 如果係咁 呢度以後唔好貼3傻d相出黎囉
即係咁 如果佢係做得好既 我絕對會讚
但事實上就擺到明佢今次個post係做得差喎 賣Bra唔show bra咁同賣包唔show包有乜分別
針對返件事 佢賣Bra 你就一味抬高佢個樣有乜靚 完全無視左個賣Bra無重點呢個事實 咁話下你有乜問題呢?
係啦係啦 我係黑粉囉咁 開心未?心情平復未?記得聽日8點返學啦
你都on9 你賣bar會唔會搵亞視一姐去做工商呀
連個樣都吸引唔到人 咁不如直接影幾張胸圍相擺上ig得啦
仲有 我係男 我睇賣bar廣告唔係睇model個樣 唔通走去留意個bar適唔適合你老母戴咩 使唔使諗埋咩顏色岩你老母呀
你聽日都記得夠鐘返庇護工場呀
依舊忽略廣告重點 brand name / logo 同產品效果有無先? 無就失敗啦
講真,你咁唔鐘意人地講溫妮有乜唔好既,不如Block曬所有「黑粉」咪算囉,你有睇得開心,人地又有自由發表意見
唔單止我一個,有其他會員都講左呢d工商一定比金主睇左先 金主ok先再出post
係你自己一句 我都係做呢行嫁 就回避左事實
同埋你一味話溫妮個工商失敗 根本你都唔係女人 你都唔係佢個target
你話失敗 咁比d證據囉。台灣果邊有無話佢拍得柒呀 攞出黎囉
係你一味係到否定 總之你覺得失敗就失敗啦 可能你年中買幾十萬胸圍都唔定
你喜歡啦總之廣告商最睇既2大重點的確真係無,而同樣地,我女朋友睇完都唔知原來係賣bra
你真係咁唔順超既,咪Block左我囉
唔好咁小學雞啦 無人話要block你
本身關於胸圍個討論早兩日已經完左
係你自己係到單單打打挑起事先
我回埋今次唔回應啦 你鍾意好似早2個回覆咁串我夠鐘返學既繼續囉
反正多d推下post都係好事
得啦得啦 溫妮最完美 好未? 真係煩撚過閪
小學雞到 攞唔到尾彩發脾氣
係呀 我小學雞 你成熟大人
仲係到嘈呢個廣告

台灣公司基本上咩都可以接受
唯獨係唔接受條女有紋身

你去隔離大雅個po睇下就明咩事

雖然我都覺得賣廣告咩都唔出真係好唔得
甚至係香港一定俾人ban兼重拍
但人地台灣金主都批就得啦
所以唔好用香港廣告公司既角度去睇台灣公司

我哋同佢哋既公司文化差太遠
嘈落去根本冇意思
師兄心水清

老人仲係少數會係雙十出國慶post既藝人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞