<木曜4超玩>台灣網上節目真係好高汁[25]

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
TLDW ;
- 邰哥前排(五月中開始)受傷 以及 團隊輪流確診導致一日系列/大企劃少左,團隊有困境,形勢無方法轉好

- 本來有出國企劃救一救但因為中段雙方溝通出問題所以取消

- 一日要搵題材唔撞之前拍過既有難度

- 不想/不能停更令食飯計劃多左

- 知道大家對於少大企劃同多食飯有意見 百祥道歉

- 邰哥宜家情況好返d

- 今年冇演唱會 - 換左另一個企劃 之後會再有

- 有運動會 疫情放寬左 總鋪師 環島計劃 重啟

- 主持人都各有發展,唔係大家都係Youtuber,共同拍攝時間變少同時要更加珍惜

- 出國因為團隊太大所以難度大,但年內應該有一個大既出國企劃
9m88幾靚女
我以為佢好細個原來仲大過泱
其實有啲一日題材會想睇續集
好似偏鄉教師
有意義又好睇

邰哥受傷係咪講緊同個韓妹拍節目個次?
冇演唱會係好事
但而家有小墨
我覺得果三季根本就係比坤達鋪路+熟悉環境
通常得三個女嘅一齊做節目溫妮都會做主key
拍多d遊山玩水都好過個個星期睇佢地食野
同d嘉賓去行下山都好過食野啦,睇邰哥行山果陣講野幾有意思
無老人個陣 3條女不知幾好效果

老老豆豆又唔比多啲job佢地
剩係叫佢地拍廣告
都話個年走鐘個心理陰影面積係咪咁撚大呀
都過撚左咁耐撚記得咩
冇辦法
現實係女 尤其係大波個隻 拍廣告出黎個效果會比搵男人拍好太多

所以點解木曜啲廣告愈黎愈多出現小丘就係咁解
屌原來今集又係食飯
唔怪得開個直播黎扮死狗
食飯真係無興趣所以飛住睇+睇留言
結果一面倒話疫情唔容易要點點點 唔可以批評咁多 又話其他相反意見嘅人係酸民
奇在依類留言木曜都會畀like
問心都係建議少DD食飯系列 但百祥佢哋好似連依種聲音都唔能夠包容
我基本上已經放棄左睇食飯系列
但既然佢地會咁樣接近淨係做食飯系列
一係就係其實我地依d唔鍾意睇既人係少數, 個view數根本唔會少太多
一係就係個宣傳收益大到佢地根本唔在意少左睇既人數
食飯唔係問題 佢集集都做到博恩HOWHOW果集咁咪好睇
訪問班後生藝人果啲全部都好無聊
陳柏霖郭雪芙果集仲玩埋扮waitress依咁尷尬
今集9m88唔睇都知啲訪問內容都係果三幅被
係咁講"你地有6個主持喎,搵其他人出企劃咪得"
冇人理我
88好明顯有時限要出街嘅約

podcast youtuber呢期好多都feat佢宣傳隻碟

9m88 明顯同 主持頻率唔多夾。
睇完d粉絲留言,發覺好似拍乜佢地都收貨話好睇
不過ptt果d又係另一回事
88同痴痴果條片幾好笑
木曜其實就係陳百祥+老人

無咗老人等於佢啲公式套路全部用唔到

唔係唔想變

係無能力變到
死忠粉就係咁,但我又覺得百祥唔係果D會安於而家既人黎
我估佢一半係真係有難處,一半就本pair賴呢樣賴果樣

琴日我睇晒個直播,雖然玩game果part主key都係坤kid,三傻都係下把feel
但其實成個流程三傻都活躍左好多,兩個大哥又好肯俾機會佢地發言
其實冇左阿公話唔埋係成個節目既轉捩點黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞