<木曜4超玩>台灣網上節目真係好高汁[25]

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
搵丘涵
作為廣告商係要sell product,唔係sell代言人個樣 要sell樣大可以接美容/飲食/護膚工商,佢接Bra工商又唔係主力影件product就只會幫倒忙
唔知溫泉蛋有幾多%係女
唔高既話都好難靠FANS買BRA
斷估D男既溫泉蛋會叫自己條女買既比例應該好低
點解要幫marketing諗埋自己幫唔幫到件 product
有錢賺,個客又接受到你唔露
點解唔接
唔係幫marketing諗,人地揾得你出廣告就有責任Sell product sell得好睇,老實講唔係要睇Hashtag根本唔知個product 名,依加啲相俾人個感覺係日常相咁,完全睇唔到著件Bra既效果,例如穩密度、舒適度 etc
依d出相前,應該實有比廠商睇過先
咁人地都ok可以出,你咁大反應做乜
係睇唔過眼個個溫泉蛋咁講姐,明明真係做得差都要讚美
話唔定個廠商都係溫泉蛋, 所以覺得點拍都ok
有人課金咪得
我覺得你同d溫泉蛋差唔多痴線
幫廠商諗埋
其實真係唔係幫廠商諗埋… 我自己都係做緊相關行業,Artist自己係有職業上既責任去sell product 成品效果好 = 未來會有更多工商合作,效果唔好 = 隨時斷左自己工商路
女藝人黎講溫妮應該已經係女性fans比例高果啲
冇可能
泱一定多過佢
咁溫妮都唔係第1次賣bra
人地廠商都ok咁你仲想點
同埋就算斷都係斷佢自己米路姐

老實講木曜/溫/泱咪又係9成宅男fans
係得阿部應該AKB時代儲到d女粉
吓無想點喎 只係講緊呢個Post係sell bra product 唔係sell樣,同時效果差姐,咁都唔得?講溫妮就一定要讚?
我成個post都冇讚過一句
只係見你咁大反應好好笑姐
接之前已經傾好哂點做架啦
人地公司覺得無問題照比佢做既話有咩問題
睇返依1,2年 ig 温泱啲業配其實真係好多
佢地個follower 數量 每單應該都唔少錢
揾埋揾埋應該都唔少
Eh 我好大反應係針對個隻溫泉蛋搞錯重點姐 反而你咁Trigger我就唔知做乜春
無問題架 討論緊出黎效果差炸麻,咁又有問題咩?
咁效果好唔好又唔係你講就係
同埋廠商果面覺得咁樣出OK既話效果唔好都唔係溫妮問題架 
唔係我講就係,但的而且確啲相睇唔到最重要既Brand name同成品效果,如果咁都係好既,我無野好講
我比較好奇既點係如果你都同意佢依個成果係有同個廠商傾完, 人地agree的
咁點解你而家就講到好似如果個效果唔好, 個責任就全部都係溫妮到?
廠商agree左架喎
唔知呢一行佢地係點啦,係香港呢好多時都係雙方傾好左個Idea同目的就俾artist同攝影自己發揮,影完會互相對一次Ok先出,但都聽過唔少例子係無對過就出
而溫妮呢個,除非事前真係夾到咁,否則我唔信廠商會蠢到批准成Set 相1個Brand name / logo都無既放出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞