<木曜4超玩>台灣網上節目真係好高汁[25]

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
即係限制在自己
可能廠商唔俾
始終食飯又好一日又好
大多都係工商/宣傳
即係限制左自己
野人日記有搵佢出海既
野人vlog唔會再拍啦 同佢自己頻道完全重疊
品瑄唔係去左宅知道?
尋日宅知道直播chatroom有留言話已經走咗,唔知係咪真
真,可能係個陣岩岩佢兵役完,諗唔到搵佢拍乜 拍住先
咁不如叫木曜4廣告雜誌
咩叫廠商唔比
食飯擺明係收錢宣傳啦
不如話佢而家無工商就唔拍
又食飯
今次好d因為有靚女,真心唔明除左食飯係咪冇野可以拍,遊山玩水都好過淨係食飯啦
溫泱vlog唔拍
3傻又未試過一齊開單元

明明有3條女
溫都算可以做主key
都唔撚用
係要食飯
溫泱vlog都係有工商先拍
泱泱啱啱考完牌,三條女環住島先
好似上面咁講有工商先拍,然後係就hea到大企劃之後片尾就講自己幾辛苦
如果真係純粹未拍到大企劃或者未安排到有乜野工作比一日系列去拍
我寧願睇返以前果種好笑短片(微波廚房, 木曜熱搜榜果D)都好過變木曜4食飯
仲要講到自己幾咁辛苦咁, 你不如直接認而家木曜就係淨係拍工商算啦
整個微波廚房3傻比賽都好笑過食飯啦
戀愛老濕機其實幾好睇
開放申請幫人做配對咪得
另外我覺得阿良唔撚掂 濕鳩黎
做齒輪就得 唔好俾佢策劃太多
百祥一唔喺度就出事
溫泱vlog昆人話去日本
結果兩個成集閪住幫人賣廣告
又唔好笑 仲要俾人一種“有得揀梗係去旅行”嘅感覺
https://youtu.be/harOHiufnEU
上集打機收音疊曬聲
個個打到頭暈嗌救命 又係負面宣傳
我係廣告商都唔搵你落啦
https://youtu.be/2KsA8puCKmg
真呀,微波廚房話復活話咗好耐都冇出過
痴痴有玩壞任何人既能力

點解台妹可以咁風趣幽默
搵是但一傻同木曜第7人拍片都好過食飯
利申冇乜點睇過食飯片
我覺得可能係之前拍左太多食飯卡住係到播唔晒
又請人
今次又走邊個
好多題材要留返星期三五畀泱部個人頻道

封曬自己啲路咁滯

唔止,重有Eric 個頻道「現在是怎樣」
反而果個頻道唔少企畫同嘉賓

不過其實都係企劃本身問題,好多野你可以一雞二味㗎啫
如果木曜搵溫泱部拍小企劃既同時,佢地可以side cam 拍埋自己頻道片㗎嘛
應該話咁先係正路,主線放木曜,支線放個人頻,二邊互相吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞